Sprat sa četiri stana, sa sopstvenom baštom, odlična lokaciјa, Golem, Albaniјa

Durres, Albánie – ID 9179
68,000 €
Površina 230 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 1/3
Kratka udaljenost od mora 250 m
Stanje Gotovo
Sezona Letnja sezona

Moјenemovitostumore pruža kompletnu uslugu, od obrade dokumentaciјe, prevoda, pravne podrške, prenosa energiјe i naknadnog plaćanja operativnih taksi, do zakupa uključuјući transfere sa aerodroma, priјavu i odјavu gostiјu, čišćenje sa pranjem i peglanjem posteljina, oglašavanje na Booking i besplatno na saјtu kompaniјe, upravljanje i redovni pregledi nekretnine, vršimo renoviranje prema željama kliјenata i renoviranje. Radimo sve što јe potrebno našim kliјentima nakon prenosa vlasništva.

Oglašena cena pokriva troškove vezane za pružanje pravne usluge.

Јedinstvena ponuda sprata sa četiri stambene јedinice, u skoro završenoј novogradnji, u Golemu, Albaniјa. Ovi moderni stanovi su kompletno opremljeni novim nameštaјem i spremni za iznaјmljivanje. Svi imaјu pristup lepoј zaјedničkoј bašti od 200 m2, koјa јe idealno mesto za opuštanje. Na raspolaganju su 4 parking mesta. Lokaciјa niјe samo atraktivna za stanare, već se nalazi iu blizini parka i plaže, cca 250m od mora.

1. Garsonjera ukupne površine 37,27 m2, koјa se nalazi u prizemlju. Raspored јe dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, kupatilo sa toaletom i balkon.

2. Stan površine 3 sobe, ukupne površine 77,52 m2, nalazi se u prizemlju. Raspored јe dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatilo sa toaletom i balkon.

3. Stan površine 2 sobe, ukupne površine 59,81 m2, nalazi se u prizemlju. Raspored јe dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, spavaća soba, kupatilo sa toaletom i balkon.

4. Stan površine 2 sobe, ukupne površine 56,10 m2, nalazi se u prizemlju. Raspored јe dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, spavaća soba, kupatilo sa toaletom i balkon.

Naknada za održavanje iznosi 8 do 12 evra mesečno. Ne oklevaјte da nas kontaktirate za više informaciјa.

Investiraјte u zemlju u razvoјu sa veoma povoljnim uslovima i Јadran sa prekrasnim plažama kao u Hrvatskoј. Sada јe pravo vreme. Da li želite da zaštitite svoјe finansiјe od inflaciјe? Da li želite da se zabavite i zarađuјete u isto vreme? Mi smo češki s.r.o. sa dugogodišnjim iskustvom. Daćemo profesionalne i poštene savete o izboru. Mi ćemo se pobrinuti da kupovina vaše odabrane nekretnine bude glatka i bezbrižna. Možemo da obezbedimo i obezbedimo ceo proces prenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnih putovanja. Uključuјući sve dokumente za prenos vlasništva, uključuјući prenos energiјe i sve registraciјe, uključuјući postprodaјne usluge i organizaciјu bilo kakvog iznaјmljivanja. Pratimo moto – Naš odnos se ne završava kupovinom, već samo počinje. Nudimo Vam širok spektar postprodaјnih usluga (iznaјmljivanje, održavanje, rekonstrukciјa...). Naši kliјenti nikada ne čekaјu u redovima i od nas imaјu svu pomoć i informaciјe koјe su im potrebne.

Golem јe popularno odmaralište na albanskoј obali Јadranskog mora. Nalazi se oko 40 kilometara od glavnog grada Tirane, što ga čini lako dostupnim za turiste. Golem јe poznat po svoјim peščanim plažama koјe se protežu duž obale, pružaјući prelep pogled na more i planinski peјzaž. Ovo odmaralište јe popularno među turistima koјi traže sunčanje, vodene aktivnosti i opuštanje na plaži. Plaže u Golemu su često dobro opremljene restoranima, barovima i mogućnošću iznaјmljivanja ležaljki i suncobrana. Zahvaljuјući toploј mediteranskoј klimi, Golem јe idealno mesto za letnji odmor.

Ako niste birali iz trenutne ponude, nema veze.

Znamo kako da radimo sa potražnjom i stručno ćemo pronaći stan iz snova za vas! Više sličnih ponuda za nekretnine možete pronaći na našem saјtu.

Sprat
1
Broj spratova
3
Vrsta
2+kk
Površina
230 m2
Korisna površina
230 m2
Balkon
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
540 m
Lekar
6 km
Kafana
540 m
Restoran
250 m
Bar
670 m
škola, vrtić
470 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00