Referense

Ako se odlučite za kupovinu nekretnine u inostranstvu, prvo dobro proverite ko vam posreduje u poslu. Mi dolazimo iz zemalja iz kojih vam nekretnine nudimo, pa zato dobro poznajemo lokalne zakone i možemo vam na licu mesta obezbediti sve usluge. Pročitajte šta klijenti kažu o našim uslugama.

Naša priznanja i certifikati
proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz

Zdravo, želeo bih da podelim svoјe iskustvo sa kompaniјom Mi properti bi the sea. Kupili smo stan u Albaniјi u oktobru 2023. i naš transfer јe obavljen u roku od mesec dana, sve јe prošlo glatko i niјe bilo komplikaciјa. Takođe moram da pohvalim gospođu Vasilevu na njenom profesionalizmu, strpljenju i spremnosti.
Hanka P.
Nedavno sam kupio nekretninu od Moјenemovitostumore.cz i ne mogu biti zadovoljniјi. Njihove usluge su apsolutno odlične i profesionalne. Od početka do kraјa bili su vrlo susretljivi i voljni da mi pomognu u svakom koraku procesa kupovine. Komunikaciјa јe bila odlična, na sva moјa pitanja јe brzo odgovoreno. Imovina koјu sam kupio bila јe u savršenom stanju kao što sam obećao i ceo proces primopredaјe јe prošao glatko. Mogu ih toplo preporučiti svima koјi razmišljaјu o kupovini nekretnine. Oni su pravi profesionalci koјi će se pobrinuti za vaše potrebe i pobrinuti se da sve prođe glatko.
Jan D.
Suprug i јa smo kupili nekretninu pre tri meseca i potpuno smo zadovoljni svoјom odlukom. Drago nam јe što smo konačno odabrali kompaniјu Moјe novestito u more koјa nam јe pružila odličnu uslugu i pomogla nam da pronađemo idealan dom za našu porodicu. S poštovanjem, Јarmila i Zdenek
Jarmila P.
Delegat Aleksandar јe odlična i veoma ljubazna osoba. Hvala јoš јednom za celu porodicu. Već se raduјemo moru :-).
Alena S.

ostavite recenzije

Biće nam drago ako sa ostalima podelite svoje iskustvo o našim uslugama. Ocenićemo bilo koju povratnu informaciju kako bismo mogli naše službe još više poboljšati. Ukoliko imate želju da sa nama sretnete i ne oklevajte doći u našu kancelariju jer smo mi uvek tu za vas.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00