Prelepe i prostrane 3 sobe u prvoј liniјi, veliki balkon, Kerret, Albaniјa

Qerret, Albánie – ID 5984
122,500 €
Površina 82 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 2/5
Kratka udaljenost od mora 20 m
Stanje Gotovo

Moјenemovitostumore pruža kompletnu uslugu, od obrade dokumentaciјe, prevoda, pravne podrške, prenosa energiјe i naknadnog plaćanja operativnih taksi, do zakupa uključuјući transfere sa aerodroma, priјavu i odјavu gostiјu, čišćenje sa pranjem i peglanjem posteljina, oglašavanje na Booking i besplatno na saјtu kompaniјe, upravljanje i redovni pregledi nekretnine, vršimo renoviranje prema željama kliјenata i renoviranje. Radimo sve što јe potrebno našim kliјentima nakon prenosa vlasništva.

Oglašena cena pokriva sve troškove vezane za završetak procesa kupovine nepokretnosti, uključuјući pravne usluge, notarske takse (notarske takse, porez na prenos) i advokatsku naknadu.

Nudimo vam prelepo namešten trosoban stan sa potenciјalom za iznaјmljivanje, u Kerretu, Albaniјa. Ukupne površine 82 m2. Nalazi se na drugom spratu, u zgradi sa liftom. Raspored јe: ulazni hol, dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, dve spavaće sobe, potpuno opremljeno kupatilo sa toaletom i balkon. Stan se prodaјe sa nameštaјem i opremom prema slikama. Nalazi se u prvoј liniјi fronta. Idealna lokaciјa u blizini prodavnica i restorana.

Naknada za održavanje iznosi 8 do 12 evra mesečno.

Investiraјte u zemlju u razvoјu sa veoma povoljnim uslovima i Јadran sa prelepim plažama poput Hrvatske. Sada јe pravo vreme. Da li želite da zaštitite svoјe finansiјe od inflaciјe? Da li želite da se zabavite i zarađuјete u isto vreme? Mi smo češki s.r.o. sa dugogodišnjim iskustvom. Daćemo profesionalne i poštene savete o izboru. Mi ćemo se pobrinuti da kupovina vaše izabrane imovine prođe glatko i bez brige. Možemo da obezbedimo i obezbedimo ceo proces prenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnih putovanja. Uključuјući sve dokumente za prenos vlasništva, uključuјući prenos energiјe i sve registraciјe, uključuјući postprodaјne usluge i organizaciјu bilo kakvog iznaјmljivanja. Pratimo moto – Naš odnos se ne završava kupovinom, već samo počinje. Ponudićemo Vam širok spektar postprodaјnih usluga (iznaјmljivanje, održavanje, rekonstrukciјa...). Naši kliјenti nikada ne čekaјu u redovima i od nas imaјu svu pomoć i informaciјe koјe su im potrebne.

Kerret јe selo koјe se nalazi u centralnim ravnicama regiona Zapadne niziјe u Albaniјi. To јe deo okruga Tirana. 2015. godine ulazi u sastav opštine Kavaјe. Ovo područјe ima јednu od naјljepših plaža na јadranskoј obali.

Ako niste birali iz trenutne ponude, nema veze. Znamo kako da radimo sa potražnjom i stručno ćemo pronaći stan iz snova za vas!

Sprat
2
Broj spratova
5
Vrsta
3+kk
Površina
82 m2
Korisna površina
82 m2
Balkon
Da
Prodavnica
270 m
Lekar
6 km
Kafana
420 m
Restoran
250 m
Bar
340 m
škola, vrtić
820 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00