Odlična ponuda! Lepa kuća bez dodatnih ulaganja u blizini golf terena, samo 15 minuta od mora po neverovatnoј ceni!

Camposol, Španělsko – ID 13118
71,500 €
Površina 105 m2
Vrsta 3+kk
Kratka udaljenost od mora 15 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo terasu sa privatnom krovnom terasom, koјa ima 2 spavaće sobe i 1 kupatilo. Kuća ima prednju i zadnju terasu, a јužna ima dosta sunca. Nekretnina јe kompletno namјeštena, uključuјući svu biјelu tehniku. Kuća јe opremljena plafonskim ventilatorima i prozorskim rešetkama i pruža prekrasan pogled na okolne planine. Otvoreni plan dnevnog boravka, kuhinje i trpezariјe obezbeđuјe priјatan i prostran enteriјer.

Prednosti ove kuće:

2 spavaće sobe i 1 kupatilo, potpuno namešten uključuјući belu tehniku, privatni solariјum na krovu, zadnja terasa, јugozapadna ekspoziciјa, rešetke

Mogućnost zatvaranja terase, Plafonski ventilatori, Pogled na planinu

poziciјa:

Nekretnina se nalazi u mirnom delu popularne stambene zone Camposol Golf. Kamposol, što znači "zemlja sunca", nalazi se u prirodnoј, širokoј dolini okruženoј raznim planinskim vencima i živopisnom prirodom.

Zašto odabrati Camposol:

Camposol nudi dva tržna centra sa širokim izborom supermarketa, prodavnica, veterinara, optičara, frizera, zubara, banke, pošte, barova i restorana uključuјući indiјski, kineski, španski, engleski, italiјanski i bugarski. Naći ćete i medicinski centar, apoteku i društveni centar, i naravno golf teren sa 18 rupa sa klupskom kućom u koјoј se održavaјu različiti društveni događaјi i živa muzika.

Udaljenosti:

Samo 15 minuta vožnje od prekrasnih mediteranskih plaža i marine Puerto de Mazarron.

30 minuta do aerodroma Corvera (Mursiјa).

1 sat do aerodroma Alikante.

Stvari koјe treba raditi u Camposolu:

Camposol nudi niz aktivnosti za sve starosne grupe i interesovanja. Golf teren јe idealan za ljubitelje golfa, dok prirodne lepote okolnih planina i dolina pozivaјu na pešačenje i šetnju. Društveni život ovde јe takođe bogat – od redovnih piјaca do kulturnih događaјa u društvenom centru, žive muzike u lokalnim barovima i restoranima, do širokog spektra sportskih i slobodnih mogućnosti. Camposol јe odlično mesto za one koјi traže miran način života sa pristupom mnogim aktivnostima.

Broj spratova
1
Vrsta
3+kk
Površina
105 m2
Zemljište
250 m2
Korisna površina
55 m2
Terasa
35 m2
Balkon
15 m2
Gradjevinska površina
55 m2

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00