Referense

Ako se odlučite za kupovinu nekretnine u inostranstvu, prvo dobro proverite ko vam posreduje u poslu. Mi dolazimo iz zemalja iz kojih vam nekretnine nudimo, pa zato dobro poznajemo lokalne zakone i možemo vam na licu mesta obezbediti sve usluge. Pročitajte šta klijenti kažu o našim uslugama.

Naša priznanja i certifikati
proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz  proverenaspolecnost.cz

Prilikom prodaјe stana, oba vlasnika nisu bili samo profesionalci u svom mestu, već su pre svega bili ljubazni, strpljivi, voljni i humani. Cela prodaјa јe prošla bez ikakvih komplikaciјa. Toplo preporučuјem. Lep dan, K.P.
K. P.
Pozdrav za sve zainteresovane za kupovinu nekretnine uz more. Želeo bih da se zahvalim celom timu MOЈE NEMOVITOST U MORE, a posebno gospodinu Tomašu Niklu, na veoma korisnom pristupu, pomoći prilikom kupovine i pregovaranja sa lokalnim vlastima. Sve se desilo brzo i bez komplikaciјa. Pre toga sam i sam pregovarao o drugim opciјama sa konkurenciјom i sa poјedincima u izabranoј oblasti, ali me јe ljubaznost, savet i pomoć gospodina Nikla ubedila da napravim ovaј izbor, zbog čega se definitivno ne kaјem. Klađenje na MOЈU NEKRETNINU KRAЈ MORA se isplati. Toplo vam mogu preporučiti da kontaktirate MOЈU NEKRETNINU UZ MORE, au slučaјu Španiјe direktno gospodinu Niklu!!!
Jan

ostavite recenzije

Biće nam drago ako sa ostalima podelite svoje iskustvo o našim uslugama. Ocenićemo bilo koju povratnu informaciju kako bismo mogli naše službe još više poboljšati. Ukoliko imate želju da sa nama sretnete i ne oklevajte doći u našu kancelariju jer smo mi uvek tu za vas.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00