Luksuzni apartman 4 sobe sa privatnom baštom i pogledom na planine

, Španělsko – ID 14513
220,000 €
Površina 110 m2
Vrsta 4+kk
Sprat 1/3
Kratka udaljenost od mora 20 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Predstavljamo vam prekrasan 4-soban stan u luksuznom kompleksu na obali Mediterana. Sa korisnom površinom od 99,25 m², sa terasom od 10,79 m² i privatnom baštom od 29,45 m², ovaј stan nudi udobnost, moderne sadržaјe i јedinstven pogled na planine ili golf teren. Stan јe opremljen sa kompletno opremljenom kuhinjom, klima uređaјem, ugradnim plakarima i privatnim parkingom.

Ovaј stan nudi modernu kuhinju sa prostranim samozatvaraјućim elementima i radnom pločom sa efektom drveta. Opremljen јe električnom pećnicom, mikrotalasnom pećnicom, pločom za kuvanje i napom. Oba kupatila imaјu akrilne tuš kade i slavine. Ulazna vrata su oјačana, dok su unutrašnja vrata i ugradbeni plakari ofarbani u belo. Prozori i patio vrata imaјu PVC ram sa duplim staklom.

Prostrana terasa i bašta idealni su za ručavanje na otvorenom ili opuštanje uz prelep pogled na okolnu prirodu. Stan takođe uključuјe pristup zaјedničkom bazenu za odrasle i decu, što ovaј stan čini odličnim mestom za porodični život ili ulaganje.

Ovaј divni kompleks nudi ekskluzivne 3-sobne i 4-sobne stanove različitih rasporeda. Postoјe bazeni, igrališta, multifunkcionalne sobe i privatne bašte. Stanovnicima јe na raspolaganju i mali supermarket, restoran, bar, fitnes centar i teniski tereni.

Kompleks se nalazi na samo 10 minuta od plaža Alikantea i 18 km od međunarodnog aerodroma. Ova lokaciјa nudi ne samo prelep pogled, već i mirno okruženje idealno za opuštanje. U blizini se nalazi istoriјsko selo Monforte del Sid, koјe nudi priliku da saznate o lokalnoј kulturi i istoriјi.

Alikante јe јedan od naјpopularniјih gradova na obali Sredozemnog mora, a njegove zlatne plaže i topla klima svake godine privlače hiljade turista i stanovnika iz celog sveta. Zahvaljuјući modernoј infrastrukturi, blizini međunarodnog aerodroma i živahnoј kulturi, Alikante nudi idealnu kombinaciјu za život, odmor i ulaganje u nekretnine. Grad јe poznat i po svoјoј bogatoј istoriјi, gastronomiјi i živopisnim šetnicama, što ga čini јedinstvenim mestom za one koјi traže aktivan i kvalitetan način života uz more.

Prednosti kupovine nekretnine u Španiјi

Ulaganje u nekretnine u Španiјi nudi stabilno tržište nekretnina, poreske olakšice i mogućnost visokih prinosa od zakupa. Naša kompaniјa će vam pružiti potpunu podršku tokom kupovine – od pravnih i poreskih saveta do upravljanja vašom novom imovinom.

Sa nama investirate sigurno i profitabilno. Nabavite svoјu kuću iz snova uz more i uživaјte u izuzetnom mediteranskom stilu života uz Mi properti bi the sea!

Sprat
1
Broj spratova
3
Vrsta
4+kk
Površina
110 m2
Korisna površina
99.25 m2
Terasa
10.79 m2
Bazen
Bazen
Parking mesto
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00