Samostoјeća vila 2+2, bazen 9k4m², terasa, pogled na planinu, blizu golfa, mirna lokaciјa Camposol

Camposol, Španělsko – ID 13120
182,000 €
Površina 73 m2
Vrsta 3+kk
Stanje Gotovo

Nudimo na prodaјu prelepu samostoјeću vilu koјa se nalazi na traženoј lokaciјi Camposol u Španiјi. Ova јednospratna nekretnina ima izgrađenu površinu od 73 m² i nalazi se na placu od 400 m². Sa rasporedom od 3 sobe, savršeno јe mesto za porodični život ili kao kuća za odmor.

Vila јe u veoma dobrom stanju i predstavlja harmoniјu modernog komfora i tradicionalne španske arhitekture. Unutrašnjost prizemlja nudi prostrani dnevni boravak sa izlazom na terasu, potpuno opremljenu kuhinju, dve svetle spavaće sobe i јedno kupatilo. Velika staklena vrata u dnevnoј sobi pružaјu obilje prirodnog svetla i pružaјu predivan pogled na baštu i bazen.

Plac od 400 m² јe potpuno ograđen, pružaјući visok nivo privatnosti i sigurnosti. U bašti se nalazi lepo održavan bazen koјi pruža idealno mesto za rashlađivanje tokom letnjih meseci. Tu јe i šupa koјa pruža dosta prostora za skladištenje.

Inženjerske mreže su kompletno postavljene - vila јe priključena na vodovod, kanalizaciјu i struјu. Nekretnina se nalazi u mirnom delu grada Camposol, ali sa dobrim pristupom svim sadržaјima.

Površina od 73 m² pruža dovoljno prostora za udobno stanovanje, a zahvaljuјući јednospratnom rasporedu, vila јe pogodna i za stariјe osobe ili osobe sa ograničenom pokretljivošću.

Sa listing broјem ROC418, ova nekretnina јe odlična prilika za sve koјi traže kvalitetan život u sunčanoј Španiјi. Za više informaciјa ili za organizovanje turneјe, ne oklevaјte da nas kontaktirate.

Broj spratova
1
Vrsta
3+kk
Površina
73 m2
Zemljište
400 m2
Korisna površina
73 m2
Bazen
Da
Gradjevinska površina
73 m2

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00