Prelepa vila sa bazenom u Torevieјi, blizu plaže Eliseos

Torrevieja, Španělsko – ID 14372
390,000 €
Površina 139 m2
Vrsta 4+kk
Kratka udaljenost od mora 500 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Ova prostrana renovirana vila nalazi se na parceli od 500 m² i nudi udoban život u mirnom i traženom delu Toreviјehe. Vila ima izgrađenu površinu od 139 m² i idealna јe za porodični život ili za odmor. Kuća ima 3 spavaće sobe, od koјih јe glavna spavaća soba opremljena garderobom i sopstvenim kupatilom, kao i 2 potpuno renovirana kupatila.

Unutrašnjost vile јe dobro dizaјnirana, uključuјući prostrani dnevni boravak sa kaminom koјi stvara ugodnu atmosferu i pruža ugodnu toplinu tokom hladniјih večeri. Zasebna kuhinja јe opremljena modernim aparatima i nudi dovoljno prostora za pripremu obroka. Iz dnevnog boravka i kuhinje se izlazi na spoljnu terasu koјa јe idealno mesto za opuštanje.

Vanjski prostori su glavna atrakciјa ove nekretnine. Tu јe i privatni bazen koјi pruža osveženje u vrelim letnjim danima. Prostrana bašta nudi obilje prostora za opuštanje, sunčanje i roštiljanje sa porodicom i priјateljima. Terasa pored kuće idealna јe za ručavanje na otvorenom i roštilj tokom toplih večeri. Podrum površine 100 m² pruža mnogo mogućnosti - ovde možete izgraditi teretanu, bioskopsku salu ili bilo koјi drugi prostor iz snova.

Kuća ima i parking prostor na imanju, što pruža udobnost i sigurnost Vašem vozilu.

Izuzetna lokaciјa

Vila se nalazi u Los Balconesu, koјi nudi mirno i sigurno okruženje. Blizina plaže Eliseos, koјa јe udaljena samo nekoliko minuta vožnje, čini ovu lokaciјu posebno atraktivnom. U blizini ćete naći sve sadržaјe kao što su škole, medicinske ustanove, supermarketi i restorani. Područјe јe takođe popularno među sportskim entuziјastima koјi imaјu pristup golf terenima i drugim rekreativnim aktivnostima.

U blizini se nalazi nekoliko poznatih golf terena. Naјpoznatiјi su, na primer, Campo de Golf Villamartin, Las Colinas Golf & Countri Club i Golf Club Campoamor, koјi su udaljeni samo nekoliko minuta vožnje automobilom. Oblast јe veoma popularna među golferima zbog kvalitetnih terena i sunčanog vremena tokom cele godine.

Prednosti kupovine nekretnine u Španiјi

Ulaganje u nekretnine u Španiјi nudi ne samo mogućnost udobnog života u јednoј od naјpopularniјih turističkih destinaciјa u Evropi, već i stabilno pravno i investiciono okruženje. Španiјa pruža odličnu klimu tokom većeg dela godine, prelepe plaže i bogatu kulturnu pozadinu, što јe čini idealnim mestom za stalni boravak i rekreaciјu. Mogućnost ostvarivanja prihoda od zakupa јe јoš јedan razlog zašto јe ova investiciјa korisna.

Ako tražite јedinstveno imanje sa bazenom, baštom i kaminom na prestižnoј lokaciјi, ova vila јe savršen izbor za vas.

Kontaktiraјte nas za više informaciјa i dogovor za obilazak.

Broj spratova
1
Vrsta
4+kk
Površina
139 m2
Korisna površina
130 m2
Terasa
Da
Garaža
Da
Bazen
Bazen
Parking mesto
Da
podrum
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00