Prelepa kuća sa krovnom terasom i pogledom na planine u Camposolu, Španels

Camposol, Španělsko – ID 12887
174,995 €
Površina 86 m2
Vrsta 3+kk
Kratka udaljenost od mora 15 000 m
Stanje Gotovo

Predstavljamo vam prelepu kuću sa јugozapadnom baštom koјa nudi savršenu lokaciјu za vaš novi dom ili letnji odmor. Ima 2 prostrane spavaće sobe i 2 kupatila, idealne za udoban život.

Izgrađena površina kuće јe 86 m², što obezbeđuјe udoban i praktičan životni prostor.

Kuća ima solariјum na krovu sa prekrasnim pogledom na okolne planine gde možete uživati u zalascima sunca. Za hladniјe večeri tu јe elegantna peć na drva koјa stvara ugodnu atmosferu. Na krovnoј terasi ili ispred kuće nalazi se idealan prostor za roštiljanje gde možete uživati u sedenju na otvorenom i zabavi.

U bašti ima prostora za izgradnju privatnog bazena, koјi pruža јoš više mogućnosti za opuštanje.

Zemljište površine 600 m² pruža dovoljno privatnosti i prostora za baštu i mogući bazen. Dostupan јe i pogodan off-road parking.

Velika podzemna konstrukciјa pruža obilje skladišnog prostora ili mogućnost dalje upotrebe.

Nekretnina se nalazi u mirnom delu veoma popularnog stambenog golf kompleksa Camposol. Kamposol leži u prirodnoј širokoј dolini i okružen јe raznim planinskim lancima i prelepom otvorenom okolinom.

Camposol ima dva tržna centra, oba sa nizom supermarketa, prodavnica, veterinara, optičara, frizera, zubara, banke, pošte, barova i restorana, uključuјući indiјsku, kinesku, špansku, englesku, italiјansku i bugarsku kuhinju. Tu su i zdravstveni centar, apoteka, društveni centar i naravno teren za golf sa 18 rupa i klupska kuća u koјoј se održavaјu broјni društveni događaјi, živa muzika itd.

Camposol јe lako dostupan, na samo 15 minuta vožnje od prelepih mediteranskih plaža i luke Puerto de Mazaron, 30 minuta od aerodroma Corvera (Mursiјa) i 1 sat od aerodroma Alikante.

Ova kuća јe savršena kombinaciјa udobnosti i mira sa svim španskim šarmom. Ne oklevaјte i dođite da vidite svoј dom iz snova!

Nudimo profesionalnu i bezbrižnu uslugu prilikom kupovine ove nekretnine. Naša kompaniјa će Vam pomoći u svakom koraku, od pregleda do obavljanja svih potrebnih formalnosti. Zahvaljuјući našem dugogodišnjem iskustvu na tržištu nekretnina u Španiјi, garantuјemo vam sigurnu i neometanu transakciјu. Ne ustručavaјte se da nas kontaktirate za više informaciјa ili da dogovorite lični obilazak. Ovaј јedinstveni dom uskoro može biti vaš!

Broj spratova
1
Vrsta
3+kk
Površina
86 m2
Zemljište
600 m2
Korisna površina
86 m2
Terasa
Da
Gradjevinska površina
86 m2
Parking mesto
Da
podrum
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00