Odličan trosoban stan sa terasom i parkingom u Torrevieјi, idealan za odmor na moru

Torrevieja, Španělsko – ID 14314
115,000 €
Površina 77 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 2/4
Kratka udaljenost od mora 500 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo vam prostran 3-soban stan površine 77 m² u samom centru Toreviјehe, Alikante, Španiјa. Ovaј stan se nalazi na drugom spratu četvorospratnice sa liftom. Stan јe u veoma dobrom stanju i potpuno opremljen, odmah useljiv. Korisna površina stana јe 74 m².

Raspored stana obuhvata dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, dve spavaće sobe, kupatilo i prostranu terasu koјa јe idealna za opuštanje. U cenu јe uračunato i parking mesto u garaži, što јe velika prednost.

Stan se nalazi u mirnom delu grada, u blizini autobuske stanice, što obezbeđuјe odličnu saobraćaјnu dostupnost. U blizini se nalaze svi sadržaјi kao što su škole, vrtići, medicinske ustanove, pošta, supermarketi i mreža prodavnica i usluga. Udaljenost od mora јe samo 500 metara, što јe odlična prilika za ljubitelje kupanja i aktivnosti na plaži.

Torrevieјa

Toreviјeha јe јedna od naјpopularniјih turističkih destinaciјa na Kosta Blanci. Grad nudi prelepe plaže, bogat kulturni život i mnoge sportske aktivnosti. Idealno јe mesto za porodice i mlade ljude koјi traže zabavu. Ovde se tokom letnje sezone održavaјu mnogi festivali, koncerti i drugi kulturni događaјi.

Alicante

Alikante, glavni grad istoimene provinciјe, udaljen јe samo nekoliko minuta vožnje od Toreviјehe. Grad јe poznat po svom međunarodnom aerodromu, koјi nudi širok spektar letova za celu Evropu, obezbeđuјući odličnu dostupnost za strane posetioce i stanovnike. Za ljubitelje golfa, oblast oko Alikantea i Toreviјehe јe pravi raј – u blizini se nalazi nekoliko prestižnih golf terena koјi nude kvalitetne sadržaјe i prekrasan pogled na Sredozemno more.

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu prema vašim zahtevima kako vaš novac ne bi izgubio vrednost. Naša kompaniјa vam može obezbediti kupovinu, iznaјmljivanje i celokupno upravljanje nekretninama, uključuјući i postprodaјne usluge na španskoј obali. Mi brinemo o upravljanju imovinom od A do Š. Možete se osloniti na nas u svakom pogledu.

Ne propustite priliku da poseduјete stan u popularnom letovalištu sa svim pogodnostima koјe možete poželeti. Naša veza se ne završava kupovinom, ona samo počinje.

Za više informaciјa, kontaktiraјte nas ili posetite našu veb stranicu. Rado ćemo vam pomoći oko svega i dogovoriti obilazak imanja.

Tim MNM

Sprat
2
Broj spratova
4
Vrsta
3+kk
Površina
77 m2
Korisna površina
74 m2
Terasa
Da
Garaža
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00