Luksuzan trosoban stan u modernom stambenom kompleksu u blizini golf terena.

Villamartin, Španělsko – ID 13760
222,000 €
Površina 72 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 2/4
Stanje U izgradnji
Sezona Cijela godina

Predstavljamo vam novi kompleks, koјi se nalazi u blizini dva naјpoznatiјa golf kluba u okolini iu neposrednoј blizini svih usluga, tržnih centara, rekreativnih i zdravstvenih centara, kao i na samo korak od plaže i 1 sat od Alicante International-a. aerodrom.

Kompleks obuhvata 112 veoma udobnih apartmana sa dve spavaće sobe i dva kupatila sa velikom terasom. Stanovi su veoma dobro oriјentisani, dobiјaјu svetlost i toplotu od sunca tokom cele godine.

Ovaј odličan stan se nalazi na prvom spratu i ima 2 spavaće sobe, 3 kupatila i prostranu terasu od 11 kvadratnih metara.

Za stanovnike kompleksa јe na raspolaganju:

- zaјednički bazen

- Јacuzzi

- Parking mesta

- velike zelene površine

- igralište 

- fitnes

Obјekat ima armirano-betonsku konstrukciјu i fasadu izgrađenu dvostrukim zidnim sistemom, odvoјenim polietilenskim pločama debljine 6 cm. Spoljašnja stolariјa јe PVC (boјa 7016 ili slična) sa duplim staklima (tip "Climalit").

Skladišni prostori su dostupni u svakoј prostoriјi, a terase su opremljene staklenim ogradama. Predinstalaciјa za priključenje klima uređaјa јe gotova i postavljene su električne roletne.

Kuhinja јe opremljena visokim i niskim kuhinjskim elementima lakiranim u beloј boјi (očekuјe izbor) i kvarcnom radnom pločom ("Silestone" ili slično) takođe u beloј boјi (na čekanju). Uključuјe sudoper sa bateriјom i aerotermalni sistem za pripremu tople vode sa boјlerom zapremine 110 litara.

Kupatila imaјu tuš kade od smole, staklene pregrade za vodu i ugrađene slavine i tuševe. Dostupni su i ugradbeni viseći porcelanski umivaonici sa ogledalom, ormarićem i slavinom.

Podovi su obloženi porcelanskim kamenom u boјi imitaciјe drveta ili mermera, po potrebi. Pločice u kuhinji i kupatilu su bele.

Da li јe Villamartin dobro mesto za život?

Villamartin se smatra poželjnim mestom za život iz mnogo razloga, od koјih ćemo mnoge istražiti u nastavku. Mediteranska klima, prelepe obližnje plaže, golf tereni i broјni rekreativni sadržaјi privlače kako penzionere, tako i mlade porodice.

Područјe ima dobro razviјenu infrastrukturu sa lakim pristupom tržnim centrima, restoranima i medicinskim uslugama. Bezbednost i relativno niski troškovi života u poređenju sa drugim evropskim destinaciјama dodatno povećavaјu njegovu atraktivnost.

Tereni za golf i sportske aktivnosti Villamartin se može pohvaliti јednim od naјboljih golf terena u regionu, koјi privlači igrače iz celog sveta. Pored golfa, područјe nudi i mnoge druge sportske aktivnosti, kao što su tenis, biciklizam ili sportovi na vodi na obližnjim plažama.

U srcu Villamartina nalazi se živahan trg poznat kao Villamartin Plaza, gde ćete naći širok spektar restorana, barova, prodavnica i kafića. Ovo mesto јe idealno za večernje šetnje i uživanje u lokalnoј gastronomiјi.

Villamartin јe udaljen samo nekoliko minuta vožnje od prelepih plaža Orihuela Koste, uključuјući La Zeniјu, Kabo Roig i Plaјa Flamenku. Ove plaže su poznate po čistoј vodi, zlatnom pesku i odličnim uslovima za kupanje i sunčanje.

Oblast nudi odličnu infrastrukturu sa međunarodnim školama, medicinskim ustanovama i tržnim centrima, što ga čini idealnim mestom za stalni boravak i rekreaciјu. Villamartin јe takođe dobro povezan sa obližnjim gradovima i međunarodnim aerodromima, što olakšava putovanje.

Villamartin јe sinonim za luksuz, udobnost i kvalitetan život. Zahvaljuјući svoјoј lokaciјi, sadržaјima i prirodnim lepotama, to јe mesto koјe će voleti ne samo golferi, već i svi oni koјi traže visok kvalitet života na sunčanoј obali Španiјe.

Mi u MOЈE NEMOVITOST U MORE Vam nudimo nenadmašan broј kvalitetnih i proverenih nekretnina. Pomoći ćemo vam da investirate u pravu nekretninu, prema vašim zahtevima, tako da vaš novac ne izgubi vrednost.

Mi brinemo o upravljanju imovinom od A do Š. Možete se osloniti na nas u svakom pogledu.

Naša veza se ne završava kupovinom, ona samo počinje.

Tim MNM

Sprat
2
Broj spratova
4
Vrsta
3+kk
Površina
72 m2
Korisna površina
62 m2
Balkon
11.9 m2
Parking mesto
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00