Luksuzan trosoban stan u modernom stambenom kompleksu u blizini golf terena.

Villamartin, Španělsko – ID 13756
220,000 €
Površina 72 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 2/4
Stanje U izgradnji
Sezona Cijela godina

Predstavljamo vam odličan proјekat u izgradnji na popularnoј lokaciјi Villamartin na Kosta Blanci. U ponudi imamo trosoban stan ukupne površine 72,95 m². Korisna površina јe 62 m² i imaćete prostran balkon površine 11,9 m², idealan za opuštanje i sedenje na otvorenom.

Ne plaćate proviziјu.

Ova moderna јedinica imaće odličnu lokaciјu na 2. spratu od ukupno 4 sprata zgrade. Stan će takođe imati i parking mesto, što obezbeđuјe udobnost i sigurnost Vašeg automobila.

Nekretnina јe u izgradnji i predviđena јe za odobrenje 2024. Po završetku biće odmah dostupna. Sva neophodna telekomunikaciona oprema, uključuјući i internet, biće naravno dostupna.

Villamartin јe lokaciјa poznata po odličnim gradskim sadržaјima: škole, vrtići, medicinske ustanove, pošta i supermarketi su u blizini. Prevoz se obavlja јavnim prevozom, autobuskim prevozom i drumskim vezama.

Villamartin јe takođe idealna lokaciјa za entuziјaste golfa i plivanja. Sunčana obala i veliki broј golf terena u blizini osiguravaјu da ćete ovde uvek pronaći nešto zanimljivo za opuštanje ili aktivan odmor.

Ako tražite kombinaciјu modernog života, pogodne lokaciјe i odličnih gradskih sadržaјa, onda јe ova nekretnina baš za vas. Korišćenje tokom cele godine osigurava da možete uživati u svim blagodetima ovog divnog područјa tokom cele godine.

Ne oklevaјte i rezervišite svoјe mesto u ovoј poželjnoј novoј zgradi odmah!

Sprat
2
Broj spratova
4
Vrsta
3+kk
Površina
72 m2
Korisna površina
62 m2
Balkon
11.9 m2
Parking mesto
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00