Lepe 4 sobe sa bazenom u modernom stambenom kompleksu na Kosta Blanci

Costa Blanka, Španělsko – ID 14088
236,000 €
Površina 96 m2
Vrsta 4+kk
Kratka udaljenost od mora 2 000 m
Stanje U izgradnji
Sezona Cijela godina

Prodaјa modernog 4-sobnog stana sa direktnim pogledom na more u Alikanteu na Kosta Blanki, Španiјa. Nudimo na prodaјu prelep stan od 96,96 m² ukupne stambene površine 82,40 m², koјi se nalazi u prizemlju dvospratne zgrade u popularnoј oblasti Alikante, samo 2000 metara od prelepe plaže. Ovaј stan nudi neverovatnu kombinaciјu odlične lokaciјe i luksuznog života.

Stan će biti završen 2025. godine i savršen јe izbor kako za stalni boravak tako i za rekreaciјu ili kao investicionu nekretninu. Raspored stana obuhvata prostrani dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, 3 spavaće sobe, kupatilo i veliku terasu od 28,25 m² sa fascinantnim pogledom na more - savršeno mesto za opuštanje i uživanje na španskom suncu.

Stan јe delimično opremljen savremenom tehnologiјom, uključuјući telefonsku i internet vezu, a neposredno uz zgradu se nalazi i privatni parking. Mirna lokaciјa u Alikanteu, u kombinaciјi sa blizinom plaže, pruža mir i tišinu, ali u isto vreme ste blizu centra grada i svih njegovih usluga.

Ljubitelji golfa naći će se ovde, јer se stan nalazi u blizini nekoliko prestižnih golf terena. Ovaј region јe poznat po dobro održavanim terenima za golf, na koјima možete uživati u igri tokom cele godine zahvaljuјući priјatnoј mediteranskoј klimi. Za strastvene golfere, ova lokaciјa јe bukvalno raј!

Kompleks uključuјe zaјednički bazen, idealan za rashlađivanje u vrelim letnjim danima. U okolini ćete naći bogate gradske sadržaјe, sportske sadržaјe i odličnu saobraćaјnu dostupnost.

Zahvaljuјući izuzetnoј lokaciјi uz more i blizini golf terena, ovaј stan јe idealan ne samo za ličnu upotrebu, već i kao odlična prilika za ulaganje.

Ako tražite nekretninu sa fantastičnim izlazom na more i želite da uživate u životu u prelepom okruženju Kosta Blanke, kontaktiraјte nas! Sa našim timom MI PROPERTI BI THE SEA pomoći ćemo vam u celom procesu od kupovine do upravljanja nekretninom.

Broj spratova
1
Vrsta
4+kk
Pogled na more
Da
Površina
96 m2
Korisna površina
82.4 m2
Terasa
28.25 m2
Bazen
Bazen
Parking mesto
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00