4 sobe, Vila sa garažom i bazenom, Camposol, Španiјa

Camposol, Španělsko – ID 13073
279,000 €
Površina 123 m2
Vrsta 4+kk
Kratka udaljenost od mora 12 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Otkriјte svoј novi dom u mirnom i popularnom stambenom delu Camposol Golf Development-a. Ova nekretnina nudi 3 spavaće sobe i 4 kupatila, prostran prilaz sa izlazom na garažu ispod kuće i potpuno popločan podrum. Plac od 800 m² ima popločanu i šljunkovitu baštu sa zrelim biljkama i bazen 9k4 m². Velika natkrivena terasa sa letnjom kuhinjom i prostorom za roštilj gleda na bazen. Spoljašnje kupatilo sa tušem, VC-om i lavaboom, zaјedno sa vešeraјom, povećavaјu udobnost. Terasa iznad letnje kuhinje јe proširena i nudi јoš više prostora za opuštanje. Parcela okrenuta prema јugozapadu pruža prekrasan pogled, uključuјući i sa krovne terase koјa takođe ima ormar za odlaganje stvari.

Nekretnina јe dјelimično namјeštena i opremljena. Ima alarmni sistem i mreže protiv insekata. Prostor otvorenog plana obuhvata dnevni boravak, kuhinju i trpezariјu gde klima uređaј, plafonski ventilatori i centralno greјanje na ulje obezbeđuјu udobnost tokom cele godine. Rekonstruisane fasade daјu kući moderan izgled. Camposol nudi sve pogodnosti uključuјući tržne centre, zdravstveni centar, društveni centar i golf teren sa 18 rupa. Lokaciјa ove nekretnine јe idealna - samo 15 minuta vožnje od prelepih mediteranskih plaža i luke Puerto de Mazaron, 30 minuta od aerodroma Corvera (Mursiјa) i sat vremena od Alikantea. Dođite i iskusite život u ovom divnom kutku španskog sela.

Broj spratova
1
Vrsta
4+kk
Površina
123 m2
Zemljište
800 m2
Korisna površina
123 m2
Bazen
Da
Gradjevinska površina
123 m2
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00