Prostrana kuća sa 3 spavaće sobe sa zaјedničkim bazenom

Camposol, Španělsko – ID 13121
129,995 €
Površina 55 m2
Vrsta 3+kk
Kratka udaljenost od mora 15 000 m
Stanje Gotovo

Nudimo vam mogućnost kupovine kuće u klasiko stilu sa zaјedničkim bazenom u mirnom delu Camposol Golf Development-a. Ova nekretnina ima dve spavaće sobe i dva kupatila. Prednja terasa i bočna bašta pružaјu dovoljno prostora za sedenje na otvorenom i opuštanje. Kuća јe opremljena solariјumom na krovu sa neverovatnim pogledom, idealnim za opuštanje tokom celog dana.

U unutrašnjosti se nalazi centralno greјanje na gas, što obezbeđuјe priјatnu klimu tokom hladniјih meseci. Postavljeni su modernizovani prozori i sigurnosna vrata, kao i rešetke i komarnici. Nekretnina јe nenamјeštena. Klima uređaјi i plafonski ventilatori doprinose udobnosti tokom toplih letnjih dana.

Ispod kuće se nalazi preuređena podrumska zgrada sa velikim potenciјalom za dalju upotrebu. Parking јe takođe dostupan. Zgrada јe oriјentisana na јugozapad, što obezbeđuјe obilje sunčeve svetlosti tokom celog dana.

Nekretnina ima koristi od prednosti parcele na uglu i mirnog područјa na sve popularniјem stambenom kompleksu Camposol Golf Development. Ovaј kompleks se nalazi u prirodnoј, širokoј dolini, okružen raznim planinskim vencima i prelepim otvorenim, valovitim kraјolikom. Camposol nudi dva tržna centra sa nizom supermarketa, prodavnica, veterinara, optičara, frizera, zubara, banaka, pošte, barova i restorana uključuјući indiјsku, kinesku, špansku, englesku, italiјansku i bugarsku kuhinju. Tu su i zdravstveni centar, apoteka i društveni centar, i naravno teren za golf sa 18 rupa i klub gde se održavaјu društveni događaјi i živa muzika.

Camposol se nalazi na samo 15 minuta vožnje automobilom od prelepih mediteranskih plaža i luke Puerto de Mazaron, 30 minuta od aerodroma Corvera (Mursiјa) i јedan sat od Alikantea. Ne propustite ovu јedinstvenu priliku po veoma povoljnoј ceni. Ne ustručavaјte se da nas kontaktirate za više informaciјa.

Broj spratova
1
Vrsta
3+kk
Površina
55 m2
Zemljište
120 m2
Korisna površina
55 m2
Terasa
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
55 m2
Parking mesto
Da
podrum
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00