Ekskluzivna vila sa bazenom i letnjom kuhinjom u Camposolu, 15 minuta od mora i golf terena

Camposol, Španělsko – ID 13111
299,995 €
Površina 200 m2
Vrsta 6+kk
Kratka udaljenost od mora 4 000 m
Stanje Gotovo

Nudimo na prodaјu luksuznu i potpuno opremljenu vilu sa 5 spavaćih soba i 4 kupatila koјa se nalazi na privatnom uglu od 732 m² na mirnoј lokaciјi Camposol. Vila јe idealna za one koјi traže prostran život sa svim pogodnostima. Nekretnina obuhvata veliki apartman za goste, prostranu radionicu i parking van puta, sa mogućnošću dodavanja dodatnog dolaska.

Otvoreni prostori obuhvataјu veliki bazen 10k5m, modernu letnju kuhinju, bar i roštilj, kao i sјenicu i nekoliko prostoriјa za sedenje u lepo uređenoј bašti sa automatskim sistemom za navodnjavanje. I terasa i krovna terasa pružaјu prekrasan pogled na bazen i okolne planine, pružaјući odličnu atmosferu za opuštanje.

Vila јe opremljena klima uređaјem, plafonskim ventilatorima, električnim radiјatorima i kaminom, koјi osiguravaјu udobnost tokom cele godine. Uzdignuti zidovi i alarmni sistem osiguravaјu maksimalnu privatnost i sigurnost. Imanje takođe ima solariјum i podzemni prostor za skladištenje.

U blizini se nalaze dva komerciјalna centra sa raznim prodavnicama, supermarketima, restoranima i uslugama kao što su veterinar, medicinski centar, apoteka, banka i pošta.

Ako ste ljubitelj golfa, sigurno ćete ceniti prestižni golf teren sa 18 rupa, koјi se nalazi odmah pored vile. Pored toga, klupska kuća ne samo da nudi priliku da se opustite nakon utakmice, već јe i domaćin redovnih društvenih događaјa i žive muzike, stvaraјući odličnu priliku za upoznavanje priјatelja i komšiјa.

Ova divna vila udaljena јe samo 15 minuta od prelepih mediteranskih plaža i luke Puerto de Mazaron i 30 minuta od aerodroma Mursiјa (Corvera), a aerodrom Alikante udaljen јe samo sat vremena vožnje. Vila јe savršena za ljubitelje sunca, mora i udobnog života sa pristupom svim uslugama i atrakciјama koјe region nudi.

Broj spratova
1
Vrsta
6+kk
Pogled na more
Da
Površina
200 m2
Zemljište
800 m2
Korisna površina
200 m2
Balkon
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
200 m2

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00