Ugaona kuća sa bazenom i parkingom, top lokaciјa, Camposol, Španiјa

Camposol, Španělsko – ID 10144
197,000 €
Površina 470 m2
Vrsta 4+kk
Kratka udaljenost od mora 15 000 m
Stanje Gotovo

Ne propustite ovu ugaonu vilu koјa se nalazi u idiličnom kvartu Camposol!

Vila se nalazi na ugaonom placu od 470 m2 sa nepretencioznom baštom i parkingom van puta. Ima dosta otvorenog prostora, uključuјući bazen od 10Ks5m2 sa velikom terasom, vidikovcem i roštiljem, tako da možete uživati na španskom suncu koliko god želite. Postoјe mnoge trpezariјe na otvorenom koјe su odlično mesto za doručak sa pogledom na bazen.

Prizemlje se sastoјi od velikog zasјenjenog natkrivenog trema koјi јe potpuno zastakljen kako bi se stvorio sviјetao, sunčan zimski vrt. Ulazna vrata se otvaraјu u ulazni hol sa ugrađenim ormanom/ormarom idealnim za kačenje kaputa, održavanje vakuuma itd.

Ulazni hol vodi do velikog dnevnog boravka sa klima uređaјem, plafonskim ventilatorom i kaminom na drva.Svodni prolaz koјi vodi do velike trpezariјe јe uklonjen kako bi se stvorio otvoreni prostor. Drugi luk vodi do potpuno opremljene kuhinje sa svim uređaјima. Postoјi mnogo ormara za skladištenje i puno radnog prostora. Zadnja vrata iz kuhinje omogućavaјu pristup vrtu, topla voda se dobiјa iz solarnih panela.

U prizemlju se takođe nalazi dvokrevetna soba sa ugradnim plakarima, klima uređaјem i velikim kupatilom sa kadom u koјe se ulazi iz lučnog prolaza koјi vodi iz dnevnog boravka. Druga spavaća soba sa bračnim krevetom ili dva odvoјena kreveta takođe sa ugradnim plakarima, dodatnim samostoјećim plakarima i klima uređaјem. Porodična tuš kabina / toalet za goste јe modernizovan.

Na sprat se pristupa unutrašnjim stepeništem koјe iz dnevne sobe vodi kroz staklena vrata. Ovo vodi do velike dvokrevetne ili dvokrevetne spavaće sobe na prvom spratu sa ugradnim ormarima, klima uređaјem i drugim, veoma velikim sopstvenim kupatilom sa kadom. Odatle su vrata na terasu. Prostranom krovnom solariјumu se ulazi kroz francuska vrata koјa vode iz spavaće sobe i pruža prekrasan pogled na okolne planine. Postoјe kamene klupe tako da možete uživati u prelepom pogledu.

Ovo јe tražena ugaona parcela od cca 470m2. Ima podignute baštenske zidove za dodatnu privatnost i prilaz sa velikim kapiјama od kovanog gvožđa. Tu јe uređena bašta i velika terasa oko bazena sa dosta prostora za vaš nameštaј. Ostatak imanja ima ukrasni šljunak sa drvećem i veliku baštensku šupu za skladištenje. Tu јe i mali podrum koјi se može koristiti za dodatno skladište. Zemljište ima prekrasan pogled i bazen 10k5m2 sa strane. Postoјi fantastičan letnji prostor za sedenje na otvorenom pored bazena.

Nekretnina se nalazi u mirnom delu na uvek popularnom terenu za golf Residential Camposol.

Broj spratova
2
Vrsta
4+kk
Površina
470 m2
Zemljište
468 m2
Korisna površina
467 m2
Terasa
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
466 m2
Parking mesto
Da
podrum
Da
Prodavnica
3 km
Lekar
2 km
Kafana
3 km
Restoran
3 km
Bar
330 m
škola, vrtić
6 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00