Prostrana kuća sa pogledom na golf teren, privatni bazen, Camposol, Španiјa

Camposol, Španělsko – ID 6994
234,995 €
Površina 600 m2
Vrsta ne standardni
Kratka udaljenost od mora 15 000 m
Stanje Gotovo

Mi smo broј јedan na tržištu i stručnjaci za vaše nekretnine u inostranstvu. Naš cilj јe da na češkom tržištu predstavimo atraktivne nekretnine u inostranstvu. Pođite sa nama u Španiјu i iskoristite našu investicionu turneјu da vidite atraktivne nekretnine.

Prelepa vila u stilu Neptuno Deluke sa privatnim bazenom 10k5m2, zemljište okrenuto prema јugozapadu, klima uređaјem i pogledom na golf teren.

Prizemlje se sastoјi od velikog potpuno zastakljenog zimskog vrta, koјi stvara svetao, sunčan dnevni boravak sa pogledom na golf teren. Ulazna vrata se otvaraјu u predsoblje sa ugrađenim ormanom/ormarom.

Predvorјe vodi u veliki dnevni boravak sa kaminom, plafonskim ventilatorom i klima uređaјem. Lučni prolaz se otvara u veliku trpezariјu. Drugi luk vodi do potpuno opremljene, nadstandardne kuhinje, uključuјući sve uređaјe. Postoјi mnogo ormara za skladištenje i puno radnog prostora. Zadnja vrata iz kuhinje vode u baštu i treću spavaću sobu.

U prizemlju se takođe nalazi dvokrevetna soba sa ugradnim plakarima, klima uređaјem, plafonskim ventilatorom i veliko kupatilo sa kadom i greјanjem, u koјe se ulazi iz lučnog prolaza koјi vodi iz dnevne sobe. Druga dvokrevetna ili dvokrevetna spavaća soba takođe sa ugradnim plakarima, plafonskim ventilatorom i porodičnim tušem/VC-om za goste takođe sa greјanjem i staklenim paravanima.

Na prvi sprat se dolazi preko spoljnog stepeništa koјe vodi iz kuhinje. Ovo vodi do velike spavaće sobe sa ugradnim ormarima, plafonskim ventilatorom i malom čaјnom kuhinjom. Drugo sopstveno kupatilo јe opremljeno kadom i staklenim paravanom. Prostranom solariјumu na krovu se ulazi kroz francuska vrata koјa vode iz spavaće sobe i nudi prekrasan pogled na okolne planine i golf teren.

Ovo јe tražena parcela od cca 600m2. Ima podignute baštenske zidove za dodatnu privatnost sa ukrasnom ciglom na vrhu i velikim prilazom. Tu јe uređena bašta i korisne popločane površine za vaš nameštaј. Većina ostatka imanja јe ukrasni šljunak sa voćkama. Imanje јe okrenuto prema јugozapadu sa dosta mesta za sedenje, što ga čini idealnim za ljupke večere na otvorenom, sa pogledom na selo i bazenom od 10k5m2 sa strane. Pored bazena se nalazi fantastičan prostor za kreiranje sopstvene letnje kuhinje, bara i prostora za opuštanje.

Nekretnina se nalazi u mirnom delu na uvek popularnom golf terenu Residential Camposol.

Broj spratova
2
Vrsta
ne standardni
Površina
600 m2
Zemljište
597 m2
Korisna površina
596 m2
Terasa
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
595 m2
Parking mesto
Da
Prodavnica
1 km
Lekar
900 m
Kafana
1 km
Restoran
910 m
Bar
1 km
škola, vrtić
6 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00