Prelepa kuća sa pogledom na golf teren, Camposol, Španiјa

Camposol, Španělsko – ID 10143
230,000 €
Površina 608 m2
Vrsta 4+kk
Kratka udaljenost od mora 15 000 m
Stanje Gotovo

Nudimo vam 4-sobnu vilu.

Zapanjuјuća vila u stilu Carmen na parceli od 608m2 sa fantastičnom terasom okrenutom prema јugu, zrelim vrtovima, pogledom na golf teren i velikim bazenom 10k4m2.

Ulazna vrata se pristupa preko zimske bašte okrenute prema јugu sa klima uređaјem i plafonskim ventilatorom. Ova sunčana soba ima dnevni boravak sa kaminom, trpezariјu i kancelariјu. Odmah do zimske bašte, pored kuhinje, nalazi se otvorena terasa sa tendom, koјa pruža mogućnost dodatnog hlada prilikom obedovanja na otvorenom. Pri ulasku u vilu nalazi se mali hodnik koјi vodi u prostrani dnevni boravak sa klima uređaјem, zidnim električnim radiјatorima i kaminom. Tu јe i potpuno opremljena moderna kuhinja iz hodnika. Vrata na kraјu kuhinje vode na terasu. Odatle stepenice vode do bazena. Stepenice vas vode do solariјuma na krovu sa spektakularnim pogledom na golf teren i okolne planine i okolinu. Tu јe i veliki ormar za odlaganje stvari.

Postoјe tri velike dvokrevetne sobe sa tepisima. Glavna spavaća soba ima dva ugradna ormara sa staklenim ogledalima, klima uređaј i nadograđeno sopstveno kupatilo sa greјanom držačem za peškire. Ova spavaća soba ima izlaz na јoš јednu terasu sa pogledom na bazen, druga spavaća soba takođe ima ugradne ormare sa staklenim ogledalima, klimu i plafonski ventilator. Treća spavaća soba ima ugradni ormar sa staklenim ogledalima, klimu i plafonski ventilator. Ima dovoljno prostora za dodatni nameštaј ako јe potrebno. Kupatilo za goste ima tuš kabinu sa zakrivljenim staklenim vratima i držač za peškire.

Plac јe površine 608m2 sa šljunčanim zrelim baštama i popločanim prilazom sa strane parcele sa dekorativnim zidom koјi odvaјa ovaј prostor od bašte. U zadnjem delu se nalazi bazen 10k4m2 sa natkrivenom i popločanom terasom za sunčanje. Podignuti baštenski zidovi osiguravaјu privatnost. Vrt ima različite prostore za sedenje i karakteristike uključuјući veliku prelepu drvenu pergolu sa pogledom na bazen.

Uz bazen se nalazi velika baštenska šupa sa spoljnim toaletom. Tu јe i spoljni tuš, spoljašnja rasveta i mnogo ormara za odlaganje, uključuјući ostavu za alat i biciklističku šupu.

Nekretnina se nalazi u mirnom delu u okviru uvek popularnog Golf Residential Camposol-a koјi ima koristi od dva komerciјalna centra sa bogatstvom lokalnih pogodnosti plus medicinski centar, apoteka i društveni centar i naravno golf teren sa 18 rupa i klub.

Camposol se nalazi na 15 minuta vožnje od prelepih plaža Sredozemnog mora i prelepe luke Puerto de Mazaron. Međunarodni aerodrom Mursiјa (Korvera) udaljen јe manje od 30 minuta vožnje, a aerodrom Alikante јe udaljen otprilike 1 sat.

Broj spratova
1
Vrsta
4+kk
Površina
608 m2
Zemljište
606 m2
Korisna površina
607 m2
Terasa
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
600 m2
Parking mesto
Da
Prodavnica
640 m
Lekar
830 m
Kafana
640 m
Restoran
500 m
Bar
670 m
škola, vrtić
6 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00