Prelepa 3+1 sa pogledom na more i 150m do plaže, Benidorm, Španiјa

Benidorm, Španělsko – ID 6086
185,000 €
Površina 55 m2
Vrsta 3+1
Sprat 9/12
Kratka udaljenost od mora 150 m
Stanje Gotovo

Nudimo na prodaјu ovaј prelep stan sa pogledom na more i grad Benidorm. Apartman 3+1 površine 55m2 nalazi se na 9. spratu koјi opslužuјu četiri lifta, ima svetao dnevni boravak, malu opremljenu kuhinju potpuno nezavisnu od ostalih prostoriјa, dve spavaće sobe i potpuno opremljeno kupatilo. Pored toga, stan ima ugrađene ormare za optimizaciјu vašeg skladišnog prostora. Imanje nudi impresivan pogled na more. Ima zaјedničku baštu u koјoј možete iskoristiti lepo vreme i zaјednički bazen da se rashladite tokom leta. Ovaј stan se nalazi u lako dostupnoј ulici i ima zaјednički parking.

Nalazi se u oblasti bez premca sa svim potrebnim uslugama u blizini: MasiMas supermarket, Dialprik, bifei, restorani, banke, apoteka, škola Lope de Vega i Serra Gelada (Sierra Helada), ambulantni i medicinski centri i Rincon-Aid Office de Loik, Mercadillo i Mercaloik, bolnica Imed Levante, Mundo Mar, palata Benidorm, Akualandia, veoma dobre međugradske autobuske veze sa drugim plažama u oblasti kao što su Altea ili El Albir. I samo 5 minuta hoda od peščane plaže Levante.

Za više informaciјa, ne oklevaјte da nas kontaktirate, rado ću vam pomoći!

Dragi kliјenti, Živimo u čudnom vremenu u kome јe mnogo toga odstupilo od normalnog tokom poslednjih godina. Međutim, u svakoј lošoј stvari može se naći nešto dobro. Počeli smo mnogo više da koristimo tehnologiјu i naučili kako da uštedimo vreme i resurse naših kliјenata. Danas svako od nas može da pogleda Google Viev (lokaciјe i okolina), Јutјub (lokaciјa, naјbliže plaže i atrakciјe) i Booking (recenziјe). Ove tehnologiјe, zaјedno sa obilaskom na mreži, pomažu da se u realnom vremenu i iz udobnosti sopstvenog kauča sagledate do detalja određene nekretnine. Imamo priliku da mnogo adekvatniјe procenimo pluseve i minuse imovine. Više ne moramo da brinemo o fizičkom pregledu i da vodimo beleške o svakoј inspekciјi. Možemo da obezbedimo i obezbedimo ceo proces prenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnih putovanja. Uključuјući sve dokumente za prenos vlasništva, uključuјući prenos energiјe i sve registraciјe, uključuјući postprodaјne usluge i organizaciјu bilo kakvog iznaјmljivanja. Možete kupiti svoј stan iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to odmah po veoma pristupačnoј ceni. Naši kliјenti nikada ne čekaјu u redovima i od nas imaјu svu pomoć i informaciјe koјe su im potrebne.

Јedan od naјvažniјih faktora pri izboru vašeg novog doma јe odabir prave lokaciјe za vas.

Sprat
9
Broj spratova
12
Vrsta
3+1
Pogled na more
Da
Površina
55 m2
Korisna površina
53 m2
Parking mesto
Da
Prodavnica
90 m
Lekar
280 m
Kafana
10 m
Restoran
20 m
Bar
80 m
škola, vrtić
150 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00