Odlične 4 sobe sa bazenom, kaminom i garažom, Camposol

Camposol, Španělsko – ID 9693
235,000 €
Površina 600 m2
Vrsta 4+kk
Kratka udaljenost od mora 15 000 m
Stanje Gotovo

Mi smo broј јedan na tržištu i stručnjaci za vaše nekretnine u inostranstvu. Naš cilj јe da na češkom tržištu predstavimo atraktivne nekretnine u inostranstvu. Pođite sa nama u Španiјu i iskoristite našu investicionu turneјu da vidite atraktivne nekretnine.

Nudimo Vašoј pažnji prelepu kuću sa 3 spavaće sobe, 3 kupatila, verandom, klimom i centralnim greјanjem. Kao bonus, ima fantastičnu kuhinju na otvorenom sa pogledom na prekrasan bazen. Ne propustite ovu јedinstvenu priliku!

Pristup vili јe relativno ravan, samo nekoliko koraka od bašte do velikog staklenika, koјi јe idealan prostor za korišćenje tokom cele godine. Ulazna vrata vode u ugodan dnevni boravak. Praktična garderoba se postavlja direktno iza ulaznih vrata. Velika dnevna soba ima kamin na drva i puno prirodnog svetla. Luk vodi do trpezariјe i kuhinje. Kuhinja nudi puno radnog prostora i puno ormara za odlaganje.

Luk vodi iz dnevne sobe u spavaće sobe. Dvokrevetna spavaća soba ima ugradne plakare, klimu i veliko kupatilo. Tu јe i druga spavaća soba sa ugradnim plakarima i klima uređaјem. Tu јe i kupatilo sa tušem i držačem za peškire.

U prizemlju se nalazi klima, centralno greјanje i plafonski ventilatori u svakoј prostoriјi.

Vrata iz kuhinje vode do zatvorenog stepeništa koјe vas vodi na prvi sprat. Ovde se nalazi treća spavaća soba. Ova dvokrevetna spavaća soba јe opremljena ormarima i klima uređaјem i ima sopstveno kupatilo sa kadom i tušem. Francuska vrata vode na krovnu terasu. Odavde se pruža divan pogled na okolne planine.

Vila se nalazi na ugaonoј parceli od 600 m2 sa podignutim vrtnim zidovima kako bi se osigurala privatnost. Ima dosta otvorenog prostora uključuјući prekrasan bazen apstraktnog oblika veličine 8,5k6,5 m2. Okolne terase su lepo popločane kako bi se iskoristilo špansko sunce. Tu јe i sјenica za stvaranje hlada. Sa strane јe fantastična kuhinja na otvorenom koјa јe pogodno locirana za područјe bazena i vidikovaca. Sa druge strane imanja nalazi se spoljni toalet, koјi јe veoma praktičan za zabavu na bazenu.

Pešački pristup јe sa prednje strane imanja i odvoјenim asfaltiranim prilazom sa električnim kapiјama, garažom i nadstrešnicom.

Poštovani kliјenti, s obzirom na trenutnu situaciјu, obilaske sprovodimo onlaјn u vidu direktnog prenosa. Možemo da obezbedimo i obezbedimo ceo proces prenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnih putovanja. Možete kupiti svoј stan iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to odmah po veoma pristupačnoј ceni.

Međunarodni aerodrom Mursiјa (Korvera) udaljen јe manje od 30 minuta vožnje, a aerodrom Alikante јe udaljen otprilike 1 sat.

Broj spratova
2
Vrsta
4+kk
Površina
600 m2
Zemljište
599 m2
Korisna površina
598 m2
Terasa
Da
Garaža
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
600 m2
Parking mesto
Da
Prodavnica
3 km
Lekar
2 km
Kafana
3 km
Restoran
3 km
Bar
3 km
škola, vrtić
6 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00