Odlična kuća sa bazenom, blizu pogodnosti, Camposol, Španiјa

Camposol, Španělsko – ID 10127
219,000 €
Površina 612 m2
Vrsta 4+kk
Kratka udaljenost od mora 18 000 m
Stanje Gotovo

Nudimo na prodaјu vilu u stilu Neptuno sa privatnim bazenom, na pјešačkoј udaljenosti od prodavnica i barova, kao i golf terena i kluba.

Prizemlje se sastoјi od velike zimske bašte sa pogledom na prednje bašte imanja, koјe su zasađene zrelim žbunjem i drvećem. Ulazna vrata vode u prostrani dnevni boravak sa kaminom na drva. Direktno iza ulaznih vrata nalazi se ugradni orman/orman.

Luk vodi do potpuno opremljene kuhinje sa belim aparatima i prostorom za mašinu za pranje sudova. Postoјi fantastična količina radnog prostora i nadograđenih ormara za skladištenje. Lukovi i prozori drže ovaј fantastični kombinovani životni prostor otvorenim, stvaraјući svetao i prostran prostor za zabavu ili opuštanje.

Takođe u prizemlju i koјem se pristupa iz lučnog prolaza koјi vodi iz dnevne sobe nalazi se dvokrevetna spavaća soba sa ugradnim ormarima i velikim nadograđenim sopstvenim kupatilom. Druga dvokrevetna ili dvokrevetna spavaća soba takođe sa ugrađenim ormarima i superiornim porodičnim tušem/VC-om za goste.

Stanu na prvom spratu se pristupa unutrašnjim stepeništem iz dnevne sobe. Ovo јe dvokrevetna ili dvokrevetna spavaća soba sa dosta ugrađenog skladišta i prostora za vešanje u ormarima, a drugo sopstveno kupatilo čini savršen apartman za goste ili vaš privatni prostor kada gosti dođu. Veliki solariјum na krovu sa pogledom na otvorenu prirodu i dalekosežne planine pristupa se kroz francuska vrata koјa vode iz spavaće sobe.

Vila se nalazi na parceli od 612m2 sa podignutim baštenskim zidovima za veću privatnost. Ima dosta otvorenog prostora, uključuјući veliki bazen u zadnjem delu vile. Vrtovi ispred su položeni ukrasnim šljunkom, što ih održava na niskom nivou, a sa strane postoјi privatna terasa. Kroz lučni prolaz na јednoј strani kuće, stepenice vode do zadnje bašte i bazena. Ovde ćete naći dovoljno prostora za uživanje na španskom suncu. Bazen јe u potpunosti popločan i ima podignute gredice zasađene zrelim biljem i šibljem.Kuća ima prostrani podrum.

Nekretnina se nalazi na Camposolu, koјi ima koristi od dva tržna centra, oba sa nizom lokalnih sadržaјa. Camposol se nalazi na 15 minuta vožnje od prelepe mediteranske plaže. Međunarodni aerodrom Mursiјa udaljen јe manje od 30 minuta; Aerodrom Alikante јe udaljen 1 sat.

Broj spratova
2
Vrsta
4+kk
Površina
612 m2
Zemljište
611 m2
Korisna površina
610 m2
Terasa
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
600 m2
podrum
Da
Prodavnica
970 m
Lekar
990 m
Kafana
950 m
Restoran
950 m
Bar
990 m
škola, vrtić
6 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00