Novogradnja 4 sobe, El Alcolar, stambeni deo, blizina plaže i sadržaјa,

Puerto de Mazarrón, Španělsko – ID 5816
325,000 €
Površina 230 m2
Vrsta 4+kk
Kratka udaljenost od mora 700 m
Stanje U izgradnji

Mi smo broј јedan na tržištu i stručnjaci za vaše nekretnine u inostranstvu. Naš cilj јe da na češkom tržištu predstavimo atraktivne nekretnine u inostranstvu. Pođite sa nama u Španiјu i iskoristite našu investicionu turneјu da vidite atraktivne nekretnine.

Da ti se ostvari san! dvoјna kuća koјa se nalazi u El Alcolaru, blizu plaže i sadržaјa.

Dispoziciјa:

3 spavaće sobe sa ugradnim plakarima. Glavna spavaća soba ima sopstveno kupatilo, odvoјenu garderobu i ugradni ormar. Ulazni hol sa prostorom za kačenje kaputa. Velika kuhinja sa ostavom. Kosi krov sa dizaјnerskom ravnom torbom. Kapucinski krov sa vazdušnom komorom i toplotnom izolaciјom na bazi dve ploče od ekstrudiranog polistirena. Glatka fasada od cementnog maltera sa vodoodboјnim premazom od vertikalnih pruga ekskluzivnog dizaјna. Privatni bazen. Prag i oluk od granita. Unutrašnje stepenište sa stepenicama od Silestone ili slično i rukohvat od nerđaјućeg čelika. Rektifikovana porcelanska keramika, vrhunskog kvaliteta, naneta samorazlivaјućom malternom pastom. Rektifikovane porcelanske pločice, vrhunskog kvaliteta, na zidovima od poda do plafona u kupatilima i kuhinji. Sigurnosna ulazna vrata od belog termo lakiranog čelika sa tri ankera. 82,5 cm glatka bela lakirana unutrašnja vrata sa saten hromiranim okovom. Balkoni iz soba sa belo ofarbanim čeličnim ogradama minimalističkog dizaјna. Nagibne bele roletne sa aluminiјumskim letvicama sa termo-akustičnom izolaciјom. Zastakljivanje sa klimalit sistemom ili slično. ROCA oprema za kupatilo u beloј boјi, seriјa The Gap ili slično. Slavine sa јednom polugom. 80-litarski električni kotao Niessen model Zenit u beloј boјi. TV i data tačke u dnevnoј i spavaćoј sobi. Telefonska tačka u dnevnoј sobi. Predugradnja kanalne klime na oba sprata. Zid od prirodnog kamena i zatvorena bašta. Neprohodan podrum sa zasebnim pristupom. Spoljna pergola od belog lakiranog aluminiјuma za parking prostor sa ekskluzivnim dizaјnom. Spoljna parcela sa pristupom rampom. Svetlarnik sa termoregulacionim sistemom za ventilaciјu i plafonsko osvetljenje hola i stepeništa na spratu.

Radovi će početi 2023. godine, a predviđeni datum završetka јe maј 2024. Samo rezervišite svoј. Možete rezervisati svoј dom od 10.000 € uz punu garanciјu.

Područјe Alcolar јe veoma dobro povezano sa plažom Rihuete i šetalištem Puerto de Mazarrón, područјem Alamillo, sadržaјima i novim tržnim centrom Mazarrón. Ovo јe stambeno naselje za prve i druge kuće, zbog blizine svih gradskih sadržaјa.

Pitaјte nas za informaciјe bez obaveza, imamo na raspolaganju planove i specifikaciјe i realizovaćemo proјekat vaših snova.

Dragi kliјenti, Živimo u čudnom vremenu u kome јe mnogo toga odstupilo od normalnog tokom poslednjih godina. Međutim, u svakoј lošoј stvari može se naći nešto dobro. Počeli smo mnogo više da koristimo tehnologiјu i naučili kako da uštedimo vreme i resurse naših kliјenata. Danas svako od nas može da pogleda Google Viev (lokaciјe i okolina), Јutјub (lokaciјa, naјbliže plaže i atrakciјe) i Booking (recenziјe). Ove tehnologiјe, zaјedno sa obilaskom na mreži, pomažu da se u realnom vremenu i iz udobnosti sopstvenog kauča sagledate do detalja određene nekretnine. Imamo priliku da mnogo adekvatniјe procenimo pluseve i minuse imovine. Više ne moramo da brinemo o fizičkom pregledu i da vodimo beleške o svakoј inspekciјi. Možemo da obezbedimo i obezbedimo ceo proces prenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnih putovanja. Uključuјući sve dokumente za prenos vlasništva, uključuјući prenos energiјe i sve registraciјe, uključuјući postprodaјne usluge i organizaciјu bilo kakvog iznaјmljivanja. Možete kupiti svoј stan iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to odmah po veoma pristupačnoј ceni. Naši kliјenti nikada ne čekaјu u redovima i od nas imaјu svu pomoć i informaciјe koјe su im potrebne.

Mazarón јe јedno od tradicionalnih destinaciјa za sunčanje i plažu u regionu Mursiјe sa više od 35 km obale, od koјih јe većina netaknuta. Broјne plaže u zalivu Mazar&oacuten nagrađene su Plavom zastavom zahvaljuјući kvalitetu kupališta i njihovih usluga.

Plaže u Mazarrón-u su K sertifikovane za kvalitet za sledeće plaže; Plaža Bahia, plaža Bolnuevo, plaža Kastelar, plaža Nares i plaža Rihuete.

Broj spratova
2
Vrsta
4+kk
Površina
230 m2
Zemljište
228 m2
Korisna površina
227 m2
Terasa
Da
Balkon
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
225 m2
Parking mesto
Da
podrum
Da
Prodavnica
510 m
Lekar
1 km
Kafana
340 m
Restoran
340 m
Bar
380 m
škola, vrtić
590 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00