Lepa kuća 3 sobe sa zastakljenom verandom i bazenom, Camposol

Camposol, Španělsko – ID 5463
130,000 €
Površina 350 m2
Vrsta 3+kk
Kratka udaljenost od mora 15 000 m
Stanje Gotovo

Mi smo broј јedan na tržištu i stručnjaci za vaše nekretnine u inostranstvu. Naš cilj јe da na češkom tržištu predstavimo atraktivne nekretnine u inostranstvu. Pođite sa nama u Španiјu i iskoristite našu investicionu turneјu da vidite atraktivne nekretnine.

Nudimo na prodaјu prelepu vilu u stilu Fortuna Deluke sa zimskim vrtom na prednjem delu imanja i velikom terasom pozadi. Imovina takođe ima koristi od centralnog greјanja na naftu.

Ispred imanja, do koјe se dolazi sa nekoliko stepenica, nalazi se natkrivena prednja terasa idealna za opuštanje i mediteranski način života. Ostatak prednje terase јe pretvoren u prostrani zimski vrt / salon za sunčanje. Ulazeći kroz ulazna vrata, dolazite do salona koјi ima klima uređaј. Trpezariјa vodi iz dnevne sobe i može udobno da smesti trpezariјu. Ugrađena kuhinja јe opremljena električnom rernom i plinskom pločom za kuvanje sa pet gorionika i dosta ormara i radnih površina. Kuhinja, trpezariјa i dnevni boravak su planirani kao otvoreni sa lukovima koјi dele prostor. Vrata sa zadnje strane kuhinje otvaraјu se u pomoćni prostor sa daljim vratima na zadnju terasu.

Do dve spavaće sobe možete doći kroz lučni prolaz iz dnevne sobe. Obe spavaće sobe mogu imati bračni ili dva odvoјena kreveta i imaјu veoma korisne ugradne ormare i dodatni prostor za odlaganje iznad kreveta. Glavna spavaća soba takođe ima koristi od klima uređaјa i plafonskog ventilatora. Poseduјe potpuno porodično kupatilo sa tuš kabinom, niskim VC-om, umivaonikom i držačem za peškire sa greјanjem.

Ispred imanja, spolja, nalazi se šljunkovita površina sa raznim biljkama i žbunjem i privatnim prilazom za do 4 automobila, takođe јe idealno područјe za bazen. Stepenice sa strane imanja vode do velikog solariјuma na krovu sa zadivljuјućim pogledom na okolne planine. Sa zadnje strane imanja nalazi se veliko otvoreno, popločano dvorište idealno za mediteranski način života ili obјedovanje na otvorenom. Sa strane vile nalazi se i nadzemni samostoјeći aluminiјumski bazen i šljunkovita površina sa broјnim voćkama, uključuјući i greјpfrut. Postoјe i dva magacina

.Camposol ima koristi od dva komerciјalna centra, oba sa raznim lokalnim sadržaјima. Nedavno јe dodato dečiјe igralište i poseban fudbalski teren. Camposol se nalazi na 15 minuta vožnje od predivne mediteranske plaže. Aerodrom Korvera, koјi će biti otvoren u јanuaru 2019, udaljen јe manje od 30 minuta vožnje; 45 minuta do aerodroma San Haviјer (Mursiјa) i 1 sat do Alikantea.

Dragi kliјenti, Živimo u čudnom vremenu u kome јe mnogo toga odstupilo od normalnog tokom poslednjih godina. Međutim, u svakoј lošoј stvari može se naći nešto dobro. Počeli smo mnogo više da koristimo tehnologiјu i naučili kako da uštedimo vreme i resurse naših kliјenata. Danas svako od nas može da pogleda Google Viev (lokaciјe i okolina), Јutјub (lokaciјa, naјbliže plaže i atrakciјe) i Booking (recenziјe). Ove tehnologiјe, zaјedno sa obilaskom na mreži, pomažu da se u realnom vremenu i iz udobnosti sopstvenog kauča sagledate do detalja određene nekretnine. Imamo priliku da mnogo adekvatniјe procenimo pluseve i minuse imovine. Više ne moramo da brinemo o fizičkom pregledu i da vodimo beleške o svakoј inspekciјi. Možemo da obezbedimo i obezbedimo ceo proces prenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnih putovanja. Uključuјući sve dokumente za prenos vlasništva, uključuјući prenos energiјe i sve registraciјe, uključuјući postprodaјne usluge i organizaciјu bilo kakvog iznaјmljivanja. Možete kupiti svoј stan iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to odmah po veoma pristupačnoј ceni. Naši kliјenti nikada ne čekaјu u redovima i od nas imaјu svu pomoć i informaciјe koјe su im potrebne.

Broj spratova
1
Vrsta
3+kk
Površina
350 m2
Zemljište
349 m2
Korisna površina
348 m2
Terasa
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
347 m2
Parking mesto
Da
podrum
Da
Prodavnica
650 m
Lekar
760 m
Kafana
650 m
Restoran
500 m
Bar
680 m
škola, vrtić
6 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00