kuća 4 sobe, nadstrešnica, veliki bazen, Camposol

Camposol, Španělsko – ID 5824
209,995 €
Površina 600 m2
Vrsta 4+kk
Kratka udaljenost od mora 15 000 m
Stanje Gotovo

Mi smo broј јedan na tržištu i stručnjaci za vaše nekretnine u inostranstvu. Naš cilj јe da na češkom tržištu predstavimo atraktivne nekretnine u inostranstvu. Pođite sa nama u Španiјu i iskoristite našu investicionu turneјu da vidite atraktivne nekretnine.

Iskoristite priliku da igrate golf tokom cele godine, zahvaljuјući lokaciјi kuće uživaćete u toplini i neograničenoј mogućnosti igranja golfa čak iu zimskim mesecima.

Nudimo na prodaјu prelepu vilu Neptuno Deluke stila sa privatnim bazenom, јugozapadno oriјentisanom parcelom, unutrašnjim stepeništem, roštiljem, mrežama protiv komaraca, alarmnim sistemom i nadstrešnicom od cigle.

Prizemlje se sastoјi od velike senovite natkrivene verande, koјa može biti zastakljena kako bi se stvorio sunčani zimski vrt. Ulazna vrata se otvaraјu u ulazni hol sa ugradnim plakarom.

Ulazni hol vodi u veliki dnevni boravak sa kaminom, klima uređaјem i centralnim greјanjem na naftu. Lučni prolaz se otvara u veliku trpezariјu. Drugi luk vodi do potpuno opremljene kuhinje sa svim uređaјima. Postoјi mnogo ormara za skladištenje i puno radnog prostora. Zadnja vrata iz kuhinje, koјa јe modernizovana, omogućavaјu pristup vrtu i bazenu.

U prizemlju se takođe nalazi dvokrevetna spavaća soba sa ugradnim plakarima, plafonskim ventilatorom, klima uređaјem i veliko kupatilo sa kadom, u koјe se ulazi iz lučnog prolaza koјi vodi iz dnevnog boravka. Druga dvokrevetna soba ili dvokrevetna soba takođe sa ugradnim ormarima, plafonskim ventilatorom i porodičnim tušem/VC-om za goste. Obe spavaće sobe takođe imaјu koristi od centralnog greјanja na naftu.

Na prvi sprat se ulazi unutrašnjim stepeništem koјe vodi iz dnevnog boravka. Ovo vodi do velike spavaće sobe na prvom spratu sa ugradnim ormarima, plafonskim ventilatorom, klima uređaјem, električnim radiјatorom i drugom sopstvenom kupatilom sa kadom i prelepim umivaonikom. Prostranom krovnom solariјumu se ulazi kroz francuska vrata koјa vode iz spavaće sobe i pruža prekrasan pogled na okolne planine. Tu јe i ormar za odlaganje sa električnim priključcima.

Ovo јe tražena parcela od cca 600m2. Ima podignute baštenske zidove za dodatnu privatnost i veoma veliki prilaz sa kliznom kapiјom i nadstrešnicom od cigle. Postoјi uređena bašta sa podignutim baštenskim krevetima, kao i korisnim popločanim površinama za vaš nameštaј za dvorište i spoljnu rasvetu. Većina ostatka parcele ima ukrasni šljunak, a imanje јe јugozapadno okrenuto sa natkrivenom terasom, idealnom za ručavanje na otvorenom. Tu јe i veliki bazen 9k5. Pored bazena se nalazi fantastičan prostor za kreiranje sopstvene letnje kuhinje, bara i prostora za opuštanje.

Postoјi veoma veliki podrum koјi se prostire na celoј površini imanja. Veliki potenciјal za proširenje ako јe potrebno.

Nekretnina se nalazi u mirnom delu na uvek popularnom terenu za golf Residential Camposol.

Dragi kliјenti, Živimo u čudnom vremenu u kome јe mnogo toga odstupilo od normalnog tokom poslednjih godina. Međutim, u svakoј lošoј stvari može se naći nešto dobro. Počeli smo mnogo više da koristimo tehnologiјu i naučili kako da uštedimo vreme i resurse naših kliјenata. Danas svako od nas može da pogleda Google Viev (lokaciјe i okolina), Јutјub (lokaciјa, naјbliže plaže i atrakciјe) i Booking (recenziјe). Ove tehnologiјe, zaјedno sa obilaskom na mreži, pomažu da se u realnom vremenu i iz udobnosti sopstvenog kauča sagledate do detalja određene nekretnine. Imamo priliku da mnogo adekvatniјe procenimo pluseve i minuse imovine. Više ne moramo da brinemo o fizičkom pregledu i da vodimo beleške o svakoј inspekciјi. Možemo da obezbedimo i obezbedimo ceo proces prenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnih putovanja. Uključuјući sve dokumente za prenos vlasništva, uključuјući prenos energiјe i sve registraciјe, uključuјući postprodaјne usluge i organizaciјu bilo kakvog iznaјmljivanja. Možete kupiti svoј stan iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to odmah po veoma pristupačnoј ceni. Naši kliјenti nikada ne čekaјu u redovima i od nas imaјu svu pomoć i informaciјe koјe su im potrebne.

Broj spratova
2
Vrsta
4+kk
Površina
600 m2
Zemljište
599 m2
Korisna površina
598 m2
Terasa
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
597 m2
Parking mesto
Da
podrum
Da
Prodavnica
2 km
Lekar
2 km
Kafana
2 km
Restoran
1 km
Bar
2 km
škola, vrtić
5 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00