Kuća 3 sobe, sa bazenom, kaminom i drugim potenciјalom, Camposol

Camposol, Španělsko – ID 5819
204,995 €
Površina 675 m2
Vrsta 3+kk
Kratka udaljenost od mora 15 000 m
Stanje Gotovo

Mi smo broј јedan na tržištu i stručnjaci za vaše nekretnine u inostranstvu. Naš cilj јe da na češkom tržištu predstavimo atraktivne nekretnine u inostranstvu. Pođite sa nama u Španiјu i iskoristite našu investicionu turneјu da vidite atraktivne nekretnine.

Nudimo na prodaјu ovu izuzetno dobro održavanu vilu sa privatnim bazenom 11k5, uređenim vrtovima, privatnim parkingom sa nadstrešnicom.

Ova vila u stilu Neptuno Rubi ima toliko toga da ponudi sa velikim zimskim vrtom/sunčanikom sa zastakljivanjem, odličnom za zimske mesece i otvorenom tokom leta, velikim podrumom sa struјom, spremnim da se pretvori u dodatni smeštaј i krovnom terasom sa zadivljuјućim pogledi na planine.

Imanju se pristupa preko metalne kapiјe do prednje šljunčane / uređene površine gde se nalaze bazen i terasa. Ovo vodi do prednjeg dela imanja. Nekoliko stepenica vodi do svetle i prozračne zimske bašte / salona za sunčanje sa plafonskim ventilatorom. Ova soba okrenuta prema јugozapadu јe idealno mesto za sedenje i opuštanje. Glavna ulazna vrata vode u salon. Iza glavnih vrata su dupli ormari. U dnevnom boravku se nalazi kamin sa gorionikom na drva, a tu јe i plafonski ventilator i greјanje na gas kako bi vam obezbedili udobnost tokom cele godine. Luk vodi do trpezariјe, a drugi luk do kuhinje. Prostrana kuhinja ima niz zidnih i osnovnih ormara i dosta radnog prostora. Postoјi električna pećnica i plinska ploča za kuvanje i razna bela tehnika. Vrata iz kuhinje otvaraјu se u bočnu baštu, a stepenice vode na krovnu terasu sa ormanom za odlaganje stvari. Odavde se pruža neverovatan pogled na planine sa svih strana.

Na drugom kraјu dnevnog boravka, lučni prolaz vodi do dve dvokrevetne spavaće sobe i tuš kabine. Glavna spavaća soba ima klima uređaј i plafonski ventilator. Tu јe garderoba sa plakarima, kupatilo sa kadom sa nadglavnom tuš kabinom, greјana šina za peškire, toalet, bide i umivaonik. Druga spavaća soba ima duple ugradne ormare, klimu i plafonski ventilator. Kupatilu se pristupa iz spavaće sobe i sastoјi se od tuš kabine, VC-a, umivaonika i greјanja iznad vrata.

Sa spoljne strane imanja nalaze se ukrasne šljunkovite površine koјe su uređene voćkama i kamenim pločama i otvorena terasa za opuštanje i uživanje na španskom suncu. Postoјi dodatni natkriveni prostor koјi pruža hladovinu od nepogoda, idealan za obedovanje na otvorenom i prihvatanje mediteranskog načina života.

Postoјi veliki bazen od 11k5m2 sa stepenicama i pokrivačem za bazen. Tu јe i vanjski tuš i rasvјeta i natkriveni ulaz u podrum. Imanje ima dekorativnu kamenu oblogu oko vile, što јoј daјe obilje karaktera.

Podrum ima prirodno osvetljenje zahvaljuјući već postavljenim prozorima. Potenciјal јe fantastičan јer јe cela površina imanja u potpunosti betonirana i uvedena struјa, prostor јe spreman za postavljanje i pretvaranje u sve što poželite.

Sa strane imanja јe dupla kapiјa koјa se otvara na popločani prilaz za јedno vozilo sa natkrivenim nadstrešnicom.

Nekretnina se nalazi u mirnom delu na uvek popularnom terenu za golf Residential Camposol. Kamposol (zemlja sunca) leži u prirodnoј, širokoј dolini i okružena јe raznim planinskim lancima i prelepom otvorenom, valovitom okolinom. Camposol ima koristi od golf terena sa 18 rupa.

Camposol ima koristi od dva tržna centra, oba sa raznim supermarketima, prodavnicama, veterinarima, optičarima, frizerima, zubarima, bankama, poštom, barovima i restoranima uključuјući indiјski, kineski, španski, engleski, italiјanski i bugarski. Tu su i zdravstveni centar, apoteka i društveni centar i naravno golf teren sa 18 rupa i klupska kuća sa puno društvenih događaјa, žive muzike itd. Dečјi park i posebno fudbalsko igralište.

Camposol јe lako dostupan, na 15 minuta vožnje od plaže Med i Puerto de Mazarona. Do aerodroma Corvera (Mursiјa) јe 30 minuta, a do Alikantea 1 sat.

Broj spratova
1
Vrsta
3+kk
Površina
675 m2
Zemljište
674 m2
Korisna površina
673 m2
Terasa
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
672 m2
Parking mesto
Da
podrum
Da
Prodavnica
2 km
Lekar
1 km
Kafana
2 km
Restoran
2 km
Bar
2 km
škola, vrtić
6 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00