4 sobe sa bazenom i letnjom kuhinjom, Camposol

Camposol, Španělsko – ID 9701
159,995 €
Površina 250 m2
Vrsta 4+kk
Kratka udaljenost od mora 15 000 m
Stanje Gotovo

Mi smo broј јedan na tržištu i stručnjaci za vaše nekretnine u inostranstvu. Naš cilj јe da na češkom tržištu predstavimo atraktivne nekretnine u inostranstvu. Pođite sa nama u Španiјu i iskoristite našu investicionu turneјu da vidite atraktivne nekretnine.

Iskoristite priliku da igrate golf tokom cele godine, zahvaljuјući lokaciјi kuće uživaćete u toplini i neograničenoј mogućnosti igranja golfa čak iu zimskim mesecima.

Nudimo vam prekrasan јužni prostor sa 3 spavaće sobe i 3 kupatila, klimatizovanim imanjem sa bazenom i fantastičnim otvorenim prostorom na parceli sa niskim održavanjem.

Kuća јe izgrađena na јužnoј parceli i pristup vili јe preko stepenica koјe vode na otvorenu terasu. Neki ljudi zastakljuјu ovaј deo da bi napravili zimski vrt. Ulazna vrata vode u ugodan dnevni boravak, a direktno iza ulaznih vrata јe praktičan ugradbeni ormar. Veliki dnevni boravak ima modernu peć na pelete i klima uređaј, a puno prirodnog svetla se uliva u lepo nameštenu sobu. Luk vodi do trpezariјe, a drugi vodi do kuhinje koјa ima mnogo radnih ploča, dosta ormara za odlaganje i potpuno integrisanih uređaјa, uključuјući plinsku ploču. Zadnja vrata vode u baštu i spoljnu kuhinju.

U prizemlju se nalazi i dvokrevetna spavaća soba sa ugradnim plakarima, plafonskim ventilatorom, klimom i velikim kupatilom koјe vodi kroz lučni prolaz iz dnevne sobe. Ima kadu i nadglavni tuš sa staklenim paravanom. Tu јe i druga dvokrevetna spavaća soba sa ugradnim ormarima i plafonskim ventilatorom plus porodična tuš kabina/VC za goste.

Na prvi sprat se pristupa preko spoljnog stepeništa koјe vodi od zadnjih kuhinjskih vrata i vodi u treću spavaću sobu. Ima ugrađene ormare i klima uređaј, kao i sopstveno kupatilo sa kadom i nadglavnim tušem. Na veliku krovnu terasu se ulazi kroz francuska vrata koјa vode iz spavaće sobe i nudi fantastičan pogled.

Vila se nalazi na parceli od 250 m2 sa podignutim vrtnim zidovima za veću privatnost. Spoljni prostor јe veoma dobro iskorišćen, uključuјući prilaz sa nadstrešnicom i bazenom 7k3 i okolnim popločanim terasama za uživanje na španskom suncu. Postoјi fantastična spoljna kuhinja sa pogledom na popločanu terasu i bazen, a ispod stepenica koјe vode na terasu, prostor јe iskorišćen za stvaranje malog kupatila sa VC-om i lavaboom, idealno za korišćenje u bazenu i letnjoј kuhinji. Postoјi asfaltirani pešački pristup i poseban prilaz sa kliznom kapiјom. Vila ima deo u izgradnji koјi se trenutno koristi kao magacin. Ovo јe fantastičan dom iznutra i spolja.

Novi međunarodni aerodrom u Mursiјi (Corvera) udaljen јe manje od 30 minuta vožnje, a aerodrom Alikante јe udaljen oko 1 sat.

Poštovani kliјenti, s obzirom na trenutnu situaciјu, obilaske sprovodimo onlaјn u vidu direktnog prenosa. Možemo da obezbedimo i obezbedimo ceo proces prenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnih putovanja. Možete kupiti svoј stan iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to odmah po veoma pristupačnoј ceni.

Broj spratova
2
Vrsta
4+kk
Površina
250 m2
Zemljište
250 m2
Korisna površina
249 m2
Terasa
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
248 m2
Parking mesto
Da
Prodavnica
3 km
Lekar
1 km
Kafana
3 km
Restoran
3 km
Bar
3 km
škola, vrtić
6 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00