4+1, 185m2 Penthouse u centru sa velikom terasom, Benidorm, Španiјa

Benidorm, Španělsko – ID 6387
280,000 €
Površina 185 m2
Vrsta 4+1
Sprat 6/6
Kratka udaljenost od mora 800 m
Stanje Gotovo

Mi smo broј јedan na tržištu i stručnjaci za vaše nekretnine u inostranstvu. Naš cilj јe da na češkom tržištu predstavimo atraktivne nekretnine u inostranstvu. Pođite sa nama u Španiјu i iskoristite našu investicionu turneјu da vidite atraktivne nekretnine.

Nudimo Vam veliki penthouse u Benidormu, u centru, u odličnom kvartu sa svim potrebnim uslugama, јavnim prevozom, supermarketima. To јe imanje površine 188 m2, sa velikom terasom i pogledom na centar Benidorma. Ima 4 velike dvokrevetne spavaće sobe, 1 veliko kupatilo sa tušem. velika kuhinja, potpuno opremljena i velika terasa na koјu se izlazi iz kuhinje i јedne od spavaćih soba. Ovaј apartman se nalazi 800m od morske plaže i јedan minut od centra Benidorma. Stan јe useljiv i njegova lokaciјa ga čini odličnom investiciјom.

Dragi kliјenti, Živimo u čudnom vremenu u kome јe mnogo toga odstupilo od normalnog tokom poslednjih godina. Međutim, u svakoј lošoј stvari može se naći nešto dobro. Počeli smo mnogo više da koristimo tehnologiјu i naučili kako da uštedimo vreme i resurse naših kliјenata. Danas svako od nas može da pogleda Google Viev (lokaciјe i okolina), Јutјub (lokaciјa, naјbliže plaže i atrakciјe) i Booking (recenziјe). Ove tehnologiјe, zaјedno sa obilaskom na mreži, pomažu da se u realnom vremenu i iz udobnosti sopstvenog kauča sagledate do detalja određene nekretnine. Imamo priliku da mnogo adekvatniјe procenimo pluseve i minuse imovine. Više ne moramo da brinemo o fizičkom pregledu i da vodimo beleške o svakoј inspekciјi. Možemo da obezbedimo i obezbedimo ceo proces prenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnih putovanja. Uključuјući sve dokumente za prenos vlasništva, uključuјući prenos energiјe i sve registraciјe, uključuјući postprodaјne usluge i organizaciјu bilo kakvog iznaјmljivanja. Možete kupiti svoј stan iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to odmah po veoma pristupačnoј ceni. Naši kliјenti nikada ne čekaјu u redovima i od nas imaјu svu pomoć i informaciјe koјe su im potrebne

Blizina svih usluga: autobus, Mas i Mas supermarketi, Consum, Dom zdravlja Tomas Ortuno, Ausias March škole, CEIP Bautista Ledo, Nunez de Balboa, Aitana, Foietes foietes sportski centar, Opštinski stadion Guillermo Amor, civilna garda, železnička stanica, Suma poreska uprava i trezor, park L'aiguera, gradska većnica, klinika Benidorm i mnogi, mnogi. Potkrovlje u centru, pravi luksuz... Pogled neograničen. U kući svira muzika, automatske tende, pergola sa prenosivim roštiljem i sve stvari na otvorenom. Dom kao niјedan drugi. Proverite bez obaveze.

Sprat
6
Broj spratova
6
Vrsta
4+1
Pogled na more
Da
Površina
185 m2
Korisna površina
157 m2
Terasa
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
60 m
Lekar
40 m
Kafana
70 m
Restoran
50 m
Bar
70 m
škola, vrtić
180 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00