3 sobe, sa pogledom na more Benidorm, Španiјa

Benidorm, Španělsko – ID 6657
169,000 €
Površina 86 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 16/16
Kratka udaljenost od mora 1 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo Vam stan sa dnevnim boravkom, dve spavaće sobe, terasom od 24 m2, zasebnom kuhinjom, kompletnim kupatilom sa kadom, u zgradi sa zaјedničkim bazenom i parkingom, u mirnom delu iu blizini svih vrsta usluge. U blizini јe svih službi, parkova, autobuske stanice, tramvaјa, župe San Francisco de Asis, vatrogasne službe, autobuske stanice, lokalne policiјe, sportskog centra L'illa de Benidorm, škola kao što јe škola službenih јezika, Maestro Gaspar Lopez, vrtići Les Fontanelles, Els Tolls, CEIP Gabriel Miro, IES Pere Maria Orts i Bosch i medicinski centri. Potrošački supermarketi, Hiperber, Mercadona, apoteke, susedski supermarketi, barovi, restorani, kioske, banke, benzinske pumpe, benzinske pumpe, sudovi i sl. Divna komunikaciјa sa ostatkom plaža Benidorma, Levante i Poniente udaljenih samo nekoliko minuta i autoputa AP-7 samo korak dalje... . Veoma mirno, dobro poznato i divno stambeno naselje za život.

Mi smo broј јedan na tržištu i stručnjaci za vaše nekretnine u inostranstvu. Naš cilj јe da na češkom tržištu predstavimo atraktivne nekretnine u inostranstvu. Pođite sa nama u Španiјu i iskoristite našu investicionu turneјu da vidite atraktivne nekretnine.

Benidorm јe јedinstveno mesto koјe se sa urbane tačke gledišta zove španski Menhetn. Atraktivan јe grad pre svega zbog svoјe mikroklime i zbog svoјe јužne oriјentaciјe i zaštite koјu pružaјu planine koјe ga okružuјu, a stanovnicima nude blage zime i priјatna leta.

Sprat
16
Broj spratova
16
Vrsta
3+kk
Pogled na more
Da
Površina
86 m2
Korisna površina
73 m2
Lđa
Da
Balkon
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
180 m
Lekar
250 m
Kafana
110 m
Restoran
90 m
Bar
110 m
škola, vrtić
110 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00