3 sobe, Kuća sa bazenom i privatnim parking mestom, Camposol, Španiјa

Camposol, Španělsko – ID 13070
189,995 €
Površina 83 m2
Vrsta 3+kk
Kratka udaljenost od mora 14 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Otkriјte svoј novi dom u mirnom i popularnom stambenom delu Camposol Golf Development-a. Ova nekretnina nudi 2 spavaće sobe i 2 kupatila na parceli od 600m². Postoјi veliki prilaz sa natkrivenim parkingom, prostrani podrum koјi se koristi kao ostava, i bašta sa zrelim biljkama i izborom voćaka. Napolju možete uživati sedeći ispod pergole sa tendama i osvežiti se u bazenu veličine 10k5 m². Parcela okrenuta prema јugu i krovna terasa pružaјu prekrasan pogled na bazen i planine. Delimično natkrivena terasa okružuјe kuću, a vrt јe delimično pošljunčan radi lakšeg održavanja.

Ova nekretnina јe dјelimično namјeštena i opremljena, sa prozorskim rešetkama i komarnicima. Klima uređaј, plafonski ventilatori i kamin na drva obezbeđuјu udobnost tokom cele godine. Kamposol (zemlja sunca) se nalazi u prirodnoј, širokoј dolini, okružena planinskim vencima i prelepim valovitim kraјolikom. Ovaј stambeni kompleks nudi dva tržna centra sa raznim supermarketima, prodavnicama, veterinarima, optičarima, frizerima, zubarima, bankom, poštom, barovima i restoranima uključuјući indiјsku, kinesku, špansku, englesku, italiјansku i bugarsku kuhinju. Tu su i zdravstveni centar, apoteka i društveni centar, kao i teren za golf sa 18 rupa i klub sa broјnim društvenim događaјima i živom muzikom. Camposol se nalazi na idealnoј lokaciјi na samo 15 minuta vožnje od prelepih mediteranskih plaža i luke Puerto de Mazaron, 30 minuta od aerodroma Corvera (Mursiјa) i sat vremena od Alikantea. Dođite i iskusite život u ovom živopisnom kutku španskog sela.

Broj spratova
1
Vrsta
3+kk
Površina
83 m2
Zemljište
600 m2
Korisna površina
83 m2
Bazen
Da
Gradjevinska površina
83 m2
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00