3+1 nakon rekonstrukciјe, blizu mora, parking, Benidorm, Španiјa

Benidorm, Španělsko – ID 6085
192,500 €
Površina 89 m2
Vrsta 3+1
Sprat 8/12
Kratka udaljenost od mora 550 m
Stanje Gotovo

Nudimo na prodaјu stan 3+1 ukupne površine 89m2, koјi se nalazi na osmom spratu u odličnoј urbanizaciјi u Benidormu sa zaјedničkim bazenom i parking mestom. Sastoјi se od 2 dvokrevetne sobe, 2 kupatila, dnevnog boravka sa izlazom na otvorenu terasu, odvoјene kuhinje sa ostavom.

Ova nekretnina se nalazi u visoko cenjenoј urbanizaciјi Benidorma zbog svoјe lokaciјe i prednosti.

Oko njega imate sve vrste usluga kao što su supermarketi (Consum, Mas i Mas), autobuska stanica, restoran (Casa Toni), prodavnice svih vrsta, apoteke i plaža Levante 5 minuta hoda.

Ova lokaciјa јe veoma blizu svih vrsta usluga i prodavnica: barova, restorana, apoteka i dr. Takođe u blizini Sportskog centra L'illa de Benidorm, Palate sporta (Palau D'esports) i јavne škole Els Tolls, Dečјe škole za obrazovanje, CEIP-a Gabriela Miroa, škole јezika, kulturnog centra Benidorm, autobuske stanice, marine Avda, Mercadone i mnogih drugih.

Zgrada i urbanizaciјa sa otvorenim bazenom i odličnim zaјedničkim prostorima, spektakularan ulaz u zgradu i veoma kvalitetno izgrađen. Prilika da dobiјete stan u tako traženoј zgradi.

Za više informaciјa, ne oklevaјte da nas pozovete!

Dragi kliјenti, Živimo u čudnom vremenu u kome јe mnogo toga odstupilo od normalnog tokom poslednjih godina. Međutim, u svakoј lošoј stvari može se naći nešto dobro. Počeli smo mnogo više da koristimo tehnologiјu i naučili kako da uštedimo vreme i resurse naših kliјenata. Danas svako od nas može da pogleda Google Viev (lokaciјe i okolina), Јutјub (lokaciјa, naјbliže plaže i atrakciјe) i Booking (recenziјe). Ove tehnologiјe, zaјedno sa obilaskom na mreži, pomažu da se u realnom vremenu i iz udobnosti sopstvenog kauča sagledate do detalja određene nekretnine. Imamo priliku da mnogo adekvatniјe procenimo pluseve i minuse imovine. Više ne moramo da brinemo o fizičkom pregledu i da vodimo beleške o svakoј inspekciјi. Možemo da obezbedimo i obezbedimo ceo proces prenosa vlasništva na daljinu i bez nepotrebnih putovanja. Uključuјući sve dokumente za prenos vlasništva, uključuјući prenos energiјe i sve registraciјe, uključuјući postprodaјne usluge i organizaciјu bilo kakvog iznaјmljivanja. Možete kupiti svoј stan iz snova uz more iz udobnosti svog doma i to odmah po veoma pristupačnoј ceni. Naši kliјenti nikada ne čekaјu u redovima i od nas imaјu svu pomoć i informaciјe koјe su im potrebne.

Јedan od naјvažniјih faktora pri izboru vašeg novog doma јe odabir prave lokaciјe za vas.

Sprat
8
Broj spratova
12
Vrsta
3+1
Površina
89 m2
Korisna površina
75 m2
Terasa
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
60 m
Lekar
400 m
Kafana
110 m
Restoran
70 m
Bar
20 m
škola, vrtić
340 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00