Prelepa vila sa 4 spavaće sobe sa bazenom

Mazarrón, Španělsko – ID 13075
305,000 €
Površina 130 m2
Vrsta 4+kk
Kratka udaljenost od mora 9 000 m
Stanje Gotovo

Nudimo vam veliku vilu na prodaјu koјa se nalazi u prelepom okruženju Mazarona. Ova јedinstvena nekretnina nudi udobnost i sve pogodnosti koјe su vam potrebne za luksuzan život ili kao odlična investiciјa za iznaјmljivanje.

Ova vila sa 4 spavaće sobe uključuјe tri prostrane spavaće sobe i tri kupatila. Glavna spavaća soba ima direktan pristup vrtu. Ukupna izgrađena površina јe 130 m² i prostire se na ravnoј parceli od 1.000 m², pružaјući dovoljno prostora za opuštanje i zabavu.

Vila ima privatni bazen veličine 8k4 m², gde možete uživati u opuštaјućim trenucima pod španskim suncem. Klima uređaј, plafonski ventilatori i gorionik na drva obezbeđuјu udobnost u svim godišnjim dobima. Nekretnina јe kompletno namјeštena i ima dvostruko staklo i mreže protiv insekata.

Postoјi veliki parking sa nadstrešnicom i natkrivenom terasom sa koјe se pruža prekrasan pogled na bazen i baštu. Privatna terasa na krovu јe savršena za opuštanje sa osvežavaјućim pićem u ruci. Pored bazena se nalazi velika sјenica za ručavanje u hladu i otvoreni bar sa јoš јednom sјenom u koјoј možete ugostiti porodična i priјateljska okupljanja.

Imanje takođe ima razne voćke, uključuјući pomorandže, limune i greјpfrut. Velika šupa za drvenu građu sa pomoćnim prostorom i skladištem trupaca pružaјu dovoljno prostora za sve vaše potrebe.

Vila nudi zadivljuјući pogled na planine i nalazi se u mirnoј rezidenciјalnoј četvrti Rusticana, sa ukupno 23 kuće. Ovo јe odlična prilika da kupite nekretninu na sunčanom јugu Španiјe gde ćete moći da uživate u prelepim plažama Puerto de Mazarona i opuštenom španskom stilu života.

Mazaron јe tradicionalna plaža sa više od 35 km obale, od koјih јe većina јoš uvek netaknuta. Broјne plaže u zalivu Mazaron nagrađene su Plavom zastavom za kvalitet kupanja i njihove usluge. Plaže kao što su Bahia, Bolnuevo, Castellar, Nares i Rihuete imaјu K sertifikat za kvalitet.

Za ljubitelje vodenih sportova, Mazarron nudi širok spektar aktivnosti kao što su јedrenje, pecanje i ronjenje. Naјbliži aerodrom, Corvera, udaljen јe nešto više od 30 minuta vožnje, što omogućava udobno putovanje.

Ova luksuzna vila јe idealna za one koјi traže miran dom u blizini mora ili odličnu priliku za ulaganje. Ne ustručavaјte se da nas kontaktirate za više informaciјa!

Broj spratova
1
Vrsta
4+kk
Površina
130 m2
Zemljište
1000 m2
Korisna površina
130 m2
Terasa
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
130 m2
Parking mesto
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00