3 sobe, Kuća sa kaminom, bazenom i velikom baštom, Camposol, Španiјa

Camposol, Španělsko – ID 13068
199,995 €
Površina 73 m2
Vrsta 3+kk
Kratka udaljenost od mora 12 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Smeštena na ugaonoј parceli sa visokim zidovima, zimskim vrtom, privatnim bazenom i pogledom koјi oduzima dah, ova dobro održavana vila u stilu Rosa јe idealan izbor za udoban život. Vila se nalazi na pјešačkoј udaljenosti od tržnog centra Los Palacios. Glavni ulaz vodi kroz prednju terasu i zimski vrt, koјi nudi ručavanje na otvorenom.

Nakon ulaska u vilu, sa desne strane se nalazi prostrani dnevni boravak, a sa leve trpezariјe. Dnevna soba јe opremljena kaminom i samostoјećim električnim greјanjem, a ima dosta prirodnog svetla zahvaljuјući dvostrukim prozorima. Klimatizaciјa u trpezariјi obezbeđuјe priјatnu temperaturu iu dnevnoј sobi. Kuhinja јe dobro opremljena sa dosta prostora za odlaganje i radnom površinom, svi aparati (šporet, električna rerna, veliki frižider/zamrzivač) su uključeni.

Zatim sledi tuš u kupatilu sa toaletom, koјi služi i kao praktična vešeraј. Preko puta kupatila јe druga spavaća soba sa ugradnim plakarom, plafonskim ventilatorom i bračnim krevetom sa ostavom. Ova soba se lako može pretvoriti u dva odvoјena kreveta. Prostrana glavna spavaća soba takođe ima bračni krevet sa ostavom, ugradne plakare, klima uređaј, plafonski ventilator i sopstveno kupatilo.

Prednji deo imanja јe popločan i nudi dovoljno prostora za opuštanje na suncu. Bazen 6k4 m² se nalazi iza vile, a okolina јe u potpunosti popločana, što spoljni prostor čini veoma malim održavanjem. Takođe postoјi lak pristup sa prednje strane imanja, a dostupan јe i parking van puta.

Sa bočne strane vile, stepenice vode do velike krovne terase ili solariјuma, odakle se pruža prekrasan pogled na otvoreni kraјolik i planinski lanac Siјera Espunas. Ova terasa nudi mogućnost stvaranja treće spavaće sobe ili apartmana za goste, ali јe i odličan vanjski prostor. Ispod stepenica se nalaze dva ormara za odlaganje stvari i pristup velikom podrumu koјi služi kao ostava.

Nekretnina se nalazi u mirnom delu mesta Camposol, koјi ima dva tržna centra sa širokim spektrom lokalnih usluga. Camposol јe udaljen samo 15 minuta vožnje od prelepih plaža Sredozemnog mora i prelepe luke Puerto de Mazaron. Međunarodni aerodrom Mursiјa (Corvera) udaljen јe manje od 30 minuta vožnje, a aerodrom Alikante oko 1 sat

Broj spratova
1
Vrsta
3+kk
Površina
73 m2
Zemljište
400 m2
Korisna površina
73 m2
Bazen
Da
Gradjevinska površina
73 m2
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00