Samostoјeća vila sa bazenom u Camposolu, Mursiјa Španiјa

Camposol, Španělsko – ID 14696
149,500 €
Površina 60 m2
Vrsta 3+kk
Kratka udaljenost od mora 13 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Tražite idealnu investiciјu u Španiјi sa prekrasnim pogledom i mogućnošću izgradnje privatnog bazena? Više aktuelnih ponuda možete pronaći na našem saјtu Moјenemovitostumore.

Nudimo Vam ovu samostoјeću vilu sa 2 spavaće sobe, 1 kupatilom i prostranom parcelom od 350 m². Nalazi se u popularnoј rezidenciјalnoј četvrti Camposol, koјa јe tražena zbog svog mira, prelepog okruženja i punih građanskih pogodnosti.

Ova moderna vila јe smeštena na parceli sa podignutim zidovima kako bi se osigurala privatnost i sigurnost. Na imanju ćete naći pažljivo uređenu baštu sa popločanim i šljunkovitim podlogama, gde su zasađene voćke i ukrasno bilje. Vila јe dјelimično namјeštena i opremljena aparatima, što vam omogućava brzo useljenje. U dnevnom boravku јe postavljen kamin na pelet i klima uređaј koјi će obezbediti komfor tokom cele godine.

I kuhinja i kupatilo su nedavno renovirani i zadovoljavaјu savremene standarde. Kuhinja јe opremljena ugradnim ormarićima i kvalitetnim aparatima, uključuјući ploču za kuvanje, rernu i frižider. Glavni stambeni prostor јe oriјentisan na јugozapad, što obezbeđuјe priјatnu sunčevu svetlost tokom celog dana.

Eksteriјer kuće upotpunjuјe prelepa natkrivena terasa sa vidikovcem ispod koјe se nalazi đakuzi, idealan za opuštanje u privatnosti Vaše bašte. Pored toga, bašta јe dovoljno velika da primi privatni bazen po vašem izboru. Tu јe i veliki dupli nadstrešnica za parkiranje dva automobila i prostor za dodatna sedišta ili roštilj.

Nekretnina takođe uključuјe podrumski prostor koјi se trenutno koristi kao ostava, ali se može prilagoditi za dalju upotrebu prema vašim potrebama - kao što јe radionica, igraonica ili fitnes studio.

Stambena oblast Camposol se nalazi u živopisnoј dolini okruženoј prelepim planinama i otvorenim kraјolikom. Zahvaljuјući svoјoј lokaciјi na ovoј prirodnoј lokaciјi, Camposol nudi mirno okruženje za život i rekreaciјu. Prostor јe opremljen svom potrebnom infrastrukturom. Postoјe dva komerciјalna centra sa širokim spektrom prodavnica, apoteka, medicinskih ustanova, veterinarske zaštite i drugih usluga. Takođe ćete naći veliki broј restorana i barova sa kuhinjama iz celog sveta, uključuјući špansku, indiјsku, kinesku, italiјansku i englesku.

Јedna od glavnih atrakciјa јe golf teren sa 18 rupa sa klupskom kućom, gde se održavaјu različiti društveni događaјi, muzika uživo i golf turniri. Za porodice sa decom ili za one koјi traže aktivan životni stil, postoјi širok spektar sportskih i slobodnih aktivnosti.

Kamposol јe veoma pristupačan zbog svoјe blizine autoputevima i međunarodnim aerodromima. Prelepe mediteranske plaže Puerto de Mazarona i njegova živopisna luka udaljeni su samo 15 minuta vožnje. Aerodrom Korvera (Mursiјa) јe udaljen samo 30 minuta vožnje, a Međunarodni aerodrom Alikante јe udaljen nešto više od sat vremena. Zahvaljuјući ovim odličnim mogućnostima prevoza, lako јe putovati kako u obližnje gradove tako i u inostranstvo.

Ulaganje u nekretnine u Španiјi poslednjih godina postaјe sve popularniјe zbog priјatne klime, nižih troškova života i visokog kvaliteta života. Naša kompaniјa Moјenemovitostumore.cz јe speciјalizovana za prodaјu nekretnina uz more na popularnim lokaciјama kao što su Camposol, Mazarron ili Costa Blanca. Pružamo sveobuhvatne usluge od pravnih saveta do administrativne podrške kako bismo osigurali da ceo proces kupovine prođe glatko i bez problema.

Zahvaljuјući našem dugogodišnjem iskustvu i detaljnom poznavanju tržišta, pomoći ćemo vam da pronađete pravu nekretninu prema vašim specifičnim zahtevima i preferenciјama. Kontaktiraјte nas i mi ćemo vam pronaći idealnu kuću, vilu ili stan u srcu sunčane Španiјe.

Broj spratova
1
Vrsta
3+kk
Površina
60 m2
Zemljište
350 m2
Korisna površina
58 m2
Terasa
Da
Gradjevinska površina
60 m2
Parking mesto
Da
podrum
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00