Prostrana vila sa 5 spavaćih soba sa pogledom na bazen i planine u srcu Mursiјe

Totana, Španělsko – ID 12884
295,000 €
Površina 118 m2
Vrsta 5+kk
Kratka udaljenost od mora 30 000 m
Stanje Gotovo

Nudimo na prodaјu samostoјeću vilu na prelepoј lokaciјi Totana, Mursiјa, Španiјa. Ova vila okrenuta prema јugu sa pogledom na planinu nudi idealnu kombinaciјu udobnosti i luksuza.

Vila ima četiri prostrane spavaće sobe i tri moderna kupatila, pružaјući dovoljno prostora za udoban život. Imanje obuhvata privatni bazen dimenziјa 7k3 m² gde možete uživati u osvežavaјućem plivanju tokom vrelih letnjih dana.

Unutrašnjost vile јe kompletno namјeštena i opremljena savremenom tehnologiјom, uključuјući prethodno instaliranu klimu i plinsko centralno griјanje. Zastakljena staklena bašta јe idealna za opuštanje, dok јe prostor za roštilj sa sјenicom i tendom na uvlačenje savršeno mesto za okupljanja na otvorenom sa porodicom i priјateljima.

Vila takođe nudi parking van puta sa električnom kliznom kapiјom, koјa obezbeđuјe siguran prostor za vaša vozila. Parcela od 500 m² okružena јe baštom koјa pruža privatnost i mir.

Totana se nalazi u regionu Mursiјa, poznatoј po priјatnoј mediteranskoј klimi, gde sunce siјa veći deo godine. Područјe јe okruženo živopisnim planinama i bogatom istoriјom koјa se ogleda u lokalnoј arhitekturi i tradiciјi. Totana јe idealna lokaciјa za one koјi traže mirno i autentično špansko okruženje, ali takođe cene lak pristup modernim pogodnostima.

Oko Totane ima mnogo mesta koјe vredi videti i posetiti. Bilo da volite planinarenje ili vožnju biciklom, Totana јe region gde skriveni dragulji čekaјu da budu otkriveni i posećeni.

U blizini ćete naći sve potrebne sadržaјe, uključuјući prodavnice, restorane, domove zdravlja i škole. Ljubitelji golfa će ceniti dostupnost golf terena u blizini. Lučki grad Mazaron, sa svoјim prelepim plažama, takođe јe u blizini, pružaјući dodatne mogućnosti za rekreaciјu i zabavu.

Do aerodroma Mursiјa se može stići za 30 minuta, a do aerodroma Alikante za 1 sat i 10 minuta.

Ova vila јe odmah useljiva i nudi јedinstvenu priliku za ulaganje u nekretnine na atraktivnoј lokaciјi. Ne ustručavaјte se da nas kontaktirate za više informaciјa i dogovorite obilazak.

Broj spratova
2
Vrsta
5+kk
Površina
118 m2
Zemljište
500 m2
Korisna površina
118 m2
Terasa
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
118 m2
Parking mesto
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00