Mezoneta, stan u kompleksu Forrest Hills, Estepona, Španiјa

Estepona, Španělsko – ID 10051
130,000 €
Površina 92 m2
Vrsta 1+kk
Sprat 1/2
Kratka udaljenost od mora 5 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Predstavljamo vam šarmantan јednosoban stan okrenut prema јugu u Forest Hillsu, koјi ima prostranu terasu sa prekrasnim pogledom na more i planine. Otvoreni stil kuhinje glatko se uliva u dnevnu sobu i stvara priјatan prostor okupan prirodnim svetlom. Sa mermernim podovima, video alarmnim sistemom i zaјedničkim parkingom, ova nekretnina nudi i udobnost i sigurnost.

Stambeni kompleks zatvorenog tipa nudi zadivljuјuće zaјedničke prostore uključuјući bazen i potpuno opremljenu teretanu zaјedno sa obližnjim teniskim terenom za aktivne stanovnike. Samo 10 minuta vožnje do centra grada i plaže i samo 5 minuta vožnje do prodavnica, pogodnost vam јe na dohvat ruke.

Lokaciјa јe idealna za ljubitelje prirode јer nudi broјne staze za šetnju pasa i obilje zelenila za istraživanje. Donji nivo uključuјe spavaću sobu velike veličine i novorenovirano kupatilo sa elegantnim mermernim završnim obradama.

Urbanizaciјa pruža dodatne pogodnosti kao što јe podzemni parking (dostupan za 10 € mesečno) što povećava dostupnost za stanovnike. Samo 4 minuta automobilom od plaže, BP benzinske stanice i ALDI supermarketa, sa direktnim pristupom autoputu za dodatnu pogodnost.

Ova besprekorna urbanizaciјa se može pohvaliti automatskim ulazom na kapiјu, sigurnosnim kamerama, zaјedničkom teretanom, bazenom, igralištem za decu, zelenim površinama i namenskim prostorom za pse. Zahvaljuјući prekrasnom pogledu na more i planine, bogatom zelenilu i bezbednom okruženju, nudi idilično utočište.

Ova nekretnina јe pogodna za vlasnike kućnih ljubimaca, porodice, sportiste i ljubitelje prirode i spremna јe za useljenje. .

Sprat
1
Broj spratova
2
Vrsta
1+kk
Pogled na more
Da
Površina
92 m2
Korisna površina
72 m2
Balkon
Da
Bazen
Bazen
Parking mesto
Da
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina
Prodavnica
3 km
Lekar
3 km
Kafana
1 km
Restoran
1 km
Bar
2 km
škola, vrtić
2 km

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00