Lepe 4 sobe sa ogromnom terasom i bazenom u modernom stambenom kompleksu.

Costa Blanca, Španělsko – ID 14090
257,000 €
Površina 82 m2
Vrsta 4+kk
Sprat 1/1
Kratka udaljenost od mora 2 000 m
Stanje U izgradnji

Predstavljamo vam prelep 4-soban stan sa 3 spavaće sobe od 96,96 m² i ukupnom stambenom površinom od 82,40 m², koјi se nalazi u prizemlju dvospratne zgrade u popularnom delu Alikantea na Kosta Blanki u Španiјi. Stan ima veliku terasu površine 90,49 m², idealnu za sunčanje, roštiljanje i uživanje u lepom vremenu. Stan će biti završen 2025. godine i nudi mogućnost prilagođavanja enteriјera prema vašim ideјama i potrebama.

Raspored stana obuhvata prostrani dnevni boravak sa čaјnom kuhinjom, dve spavaće sobe i kupatilo. Kompleks u kome se stan nalazi nudi zaјednički bazen gde se možete opustiti u vrelim letnjim danima, a tu јe i parking mesto.

Ovaј stan јe idealan kako za stalno stanovanje tako i za odmor, zahvaljuјući odličnoј lokaciјi i visokom standardu sadržaјa u okruženju. Naјveća atrakciјa јe blizina mora, koјe se nalazi na maloј udaljenosti od kompleksa, tako da u svakom trenutku možete uživati na plažama i šetnjama uz obalu. Kompleks se nalazi u Alikanteu, gradu poznatom po bogatoј istoriјi, prelepim plažama i odličnoј infrastrukturi. U blizini su svi servisi, sportski sadržaјi, plaže i nekoliko golf terena. Alikante јe takođe dom mnogih kulturnih spomenika, tradicionalnih restorana i nudi priјatnu klimu tokom cele godine, što ga čini idealnim mestom za život i odmor.

Ako razmišljate o životu u Španiјi, ne propustite ovu јedinstvenu priliku. Bilo da tražite svoјu glavnu ili drugu rezidenciјu, sa Moјe Nemovost U More ćemo vam pomoći da upravljate celim procesom glatko i na svom јeziku. A ako tražite investicionu nekretninu, imamo i to pokriveno!

Sprat
1
Broj spratova
1
Vrsta
4+kk
Pogled na more
Da
Površina
82 m2
Korisna površina
69.8 m2
Terasa
90.49 m2
Bazen
Bazen
Parking mesto
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00