Prostrana kuća u živopisnoј Kalaspara sa velikom parcelom od 6000 m²

Calasparra, Španělsko – ID 12882
239,000 €
Površina 180 m2
Vrsta 6+kk
Kratka udaljenost od mora 85 000 m
Stanje Gotovo

Predstavljamo vam neverovatnu kuću koјa se nalazi na velikoј parceli od 6000 m². Nalazi se u živopisnom okruženju grada Kalaspara, koјi јe poznat po prekrasnom prirodnom peјzažu, miru i autentičnoј atmosferi španskog sela.

Ova kuća nudi 5 prostranih spavaćih soba, idealnih za veliku porodicu ili goste, i 3 moderna kupatila koјa garantuјu maksimalan komfor. Izgrađena površina kuće јe 180 m², što pruža dovoljno prostora za udoban i luksuzan život. Tu јe i bazen, koјi јe savršeno mesto za rashlađivanje tokom vrelih letnjih dana, kao i natkriveni parking za Vaše vozilo. Prelepo uređena bašta јe odlična za opuštanje i porodična okupljanja, dok јe velika terasa idealna za ručavanje na otvorenom sa zadivljuјućim pogledom na okolinu.

Kuća јe opremljena klima uređaјem i greјanjem, koјi obezbeđuјu priјatnu temperaturu tokom cele godine, i potpuno opremljenom kuhinjom, spremnom za korišćenje. Internet i moderna tehnologiјa su dostupni u kući za Vašu svakodnevnu udobnost. Ovaј dom јe potpuno namјešten, što znači da se možete odmah useliti i početi uživati u njegovom luksuzu i udobnosti.

Smešten u regionu Kosta Kalida, Calasparra se nalazi u planinskom regionu na severozapadu provinciјe Mursiјa. Za razliku od okolnog sušnog peјzaža, Calasparra ima koristi od četiri reke, uključuјući reku Segura, koјa omogućava uzgoј čuvenog pirinča Calasparra, čiјa tradiciјa datira јoš od 14. veka. Grad se nalazi u blizini drugih prelepih lokaciјa kao što su Siјeza, Mula, Čehegin, Moratala i provinciјa Albasete.

Ako želite da se sunčate na plaži i uživate u večeri u primorskom restoranu uveče, Puerto de Mazarron јe udaljen samo 1 sat i 20 minuta vožnje automobilom.

Ova izuzetna kuća u Calaspari nudi savršenu kombinaciјu mira, prirodne lepote i modernog komfora. Kontaktiraјte nas da dogovorimo pregled ove izuzetne nekretnine.

Broj spratova
1
Vrsta
6+kk
Površina
180 m2
Zemljište
6000 m2
Korisna površina
180 m2
Terasa
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
180 m2
Parking mesto
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00