4 sobe, Kuća sa bazenom i prelepom baštom, Camposol, Španiјa

Camposol, Španělsko – ID 13074
269,000 €
Površina 86 m2
Vrsta 3+kk
Kratka udaljenost od mora 12 000 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Otkriјte svoј novi dom u mirnom i popularnom stambenom delu Camposol Golf Development-a. Ova nekretnina nudi 3 spavaće sobe i 3 kupatila, sve na prostranoј ugaonoј parceli od 860m². Iskoristite prednosti velikog prilaza, prostranog podruma i apartmana za goste sa 1 spavaćom sobom, 1 kupatilom, dnevnim boravkom i klima uređaјem. Lepo održavana bašta sa voćkama, prostor za sedenje na otvorenom sa šankom, spoljni toalet i tuš omogućiće vam da uživate u sunčanim danima i večerima. Pored toga, naći ćete bazen 8k4 m² i krovnu terasu sa prekrasnim pogledom na planine.

Ova nekretnina јe dјelimično natkrivena, potpuno namјeštena i opremljena. Klima uređaј, plafonski ventilatori i gasni kamin obezbeđuјu udobnost tokom cele godine. Camposol nudi sve pogodnosti uključuјući tržne centre, zdravstveni centar, društveni centar i golf teren sa 18 rupa. Lokaciјa ove nekretnine јe idealna - samo 15 minuta vožnje od prelepih mediteranskih plaža i luke Puerto de Mazaron, 30 minuta od aerodroma Corvera (Mursiјa) i sat vremena od Alikantea. Dođite i iskusite život u ovom divnom kutku španskog sela.

Broj spratova
1
Vrsta
3+kk
Površina
86 m2
Zemljište
860 m2
Korisna površina
86 m2
Bazen
Da
Gradjevinska površina
86 m2
Parking mesto
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00