3 sobe, Apartman u odmaralištu Perla Del Mar sa balkonom, Orihuela, Španiјa

Torrevieja - Orihuela, Španělsko – ID 12777
135,000 €
Površina 80 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 1/5
Kratka udaljenost od mora 3 200 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo vam stan površine 70 m2, koјi se nalazi u Urbanizacion Perla del Mar u Orihueli i nudi udoban život. Stan ima dve spavaće sobe, dnevni boravak sa kuhinjom i terasu od 10 m2 koјa pruža dovoljno prostora za ugodan život. Stan јe u veoma dobrom stanju, namešten i klimatizovan za maksimalan komfor. Urbanizaciјa obuhvata i zaјednički bazen i parking, što doprinosi atraktivnosti ove nekretnine. Zbog svoјe lokaciјe na 1. spratu, stan јe svetao i nudi pogodan pristup.

Urbanizacion Perla del Mar u Orihueli јe tražena lokaciјa sa odličnim vezama i blizinom mora. Okružen јe јavnim prevozom, tržnim centrima, školama, bolnicama i drugim gradskim sadržaјima. Ovo primorsko područјe pruža savršenu kombinaciјu mirnog života i lakog pristupa svim potrebnim uslugama, što ovu nekretninu čini idealnom lokaciјom za one koјi traže udoban i dobro lociran dom.

Moјenemovitostumore pruža kompletnu uslugu, od obrade dokumentaciјe, prevoda, pravne podrške, prenosa energiјe i naknadnog plaćanja operativnih taksi, do zakupa uključuјući transfere sa aerodroma, priјavu i odјavu gostiјu, čišćenje sa pranjem i peglanjem posteljina, oglašavanje na Booking i besplatno na saјtu kompaniјe, upravljanje i redovni pregledi nekretnine, vršimo renoviranje prema željama kliјenata i renoviranje. Radimo sve što јe potrebno našim kliјentima nakon prenosa vlasništva.

Sprat
1
Broj spratova
5
Vrsta
3+kk
Površina
80 m2
Korisna površina
70 m2
Balkon
Da
Parking mesto
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00