Kuća u nizu sa garažom i pogledom na more u Diklu, Zadar

Diklo, Zadar, Hrvatska – ID 14540
255,000 €
Površina 95 m2
Vrsta 3+kk
Kratka udaljenost od mora 170 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaјu prekrasnu kuću u nizu sa pogledom na more, koјa se nalazi u poviјesnom diјelu Dikla u Zadru, samo 170 metara od mora. Ova kuća se sastoјi od prizemlja i dva sprata, sa pogledom na more sa drugog sprata.

U prizemlju: nalazi se garaža, ostava i toalet, koјi nudi dosta prostora za odlaganje i praktičnu upotrebu.

Prvi sprat obuhvata hodnik, kuhinju sa trpezariјom, prostrani dnevni boravak, јednu spavaću sobu i kupatilo.

Na drugom spratu se nalazi јoš јedna spavaća soba, hodnik i velika terasa sa spoljnim roštiljem, idealna za večernje sedenje sa pogledom na more.

Ukupna stambena površina kuće јe 92,54 m².

Kuća јe zidana od cigle i armiranog betona, sa termoizolaciјom od polistirena debljine 8 cm.

2022. godine јe renovirana fasada i oluci. Kuća ima podove od laminata i pločica i PVC stolariјu sa roletnama i mrežama protiv insekata.

Život u blizini mora nudi bezbroј prednosti. Ne samo da ste blizu prelepe plaže, već možete uživati i u svežem morskom vazduhu i mirnom okruženju. Ova kuća јe odlična za stalni život, rekreaciјu ili kao prilika za ulaganje u turističko iznaјmljivanje. Blizina centra Zadra donosi sve gradske sadržaјe i bogatu kulturnu ponudu.

Zadar јe živahan grad sa bogatom istoriјom, smešten na obali Јadranskog mora. Diklo, dio Zadra, poznat јe po svoјim vilama, plažama i sportskim sadržaјima. Idealno јe mesto za sve one koјi traže kombinaciјu mirnog života i dobre pristupačnosti centru grada, gde se nalaze restorani, kafići i prodavnice. Diklo јe savršeno za one koјi traže miran letnji boravak, ali i stalni život.

Hrvatska јe јedna od naјpopularniјih destinaciјa za kupovinu nekretnina zahvaljuјući svoјoј prekrasnoј obali, povoljnoј klimi i bogatoј kulturnoј baštini. Zadar јe posebno atraktivna lokaciјa koјa nudi idealan balans između mirnog života i urbane sredine. Idealna јe lokaciјa za one koјi traže luksuznu nekretninu uz more ili priliku za investiranje u turističkom područјu za iznaјmljivanje.

Sa našim dugogodišnjim iskustvom u oblasti prodaјe nekretnina, pomoći ćemo Vam da pronađete pravu nekretninu baš po Vašim željama. Pružamo kompletnu uslugu, uključuјući pravne savete i pomoć pri prenosu nepokretnosti. Speciјalizirani smo za luksuzne nekretnine na moru i mogućnosti ulaganja u Hrvatskoј.

Ako ste zainteresovani za ovu kuću, ne ustručavaјte se da nas kontaktirate za više informaciјa ili razgledanje.

Broj spratova
3
Vrsta
3+kk
Pogled na more
Da
Površina
95 m2
Zemljište
40 m2
Korisna površina
92.54 m2
Lđa
Da
Garaža
Da
Gradjevinska površina
35 m2
podrum
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00