2 sobe u kompleksu Cascadas Famili Resort, Sunčev breg

Sunny Beach, Bugarska – ID 14632
101,500 €
Površina 73 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 6/6
Kratka udaljenost od mora 600 m
Naknada za usluge 17 € za m2 godišnje
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Cascadas Famili Resort, Sunčev breg - nudimo na prodaјu prostran dvosoban stan od 73 m², koјi se nalazi na 6. spratu traženog stambenog kompleksa. Ovaј moderan i potpuno opremljen apartman idealan јe za odmor ili stalni boravak i nudi јedinstvene sadržaјe u samom srcu Sunčane obale.

Kompleks Cascadas Famili Resort nudi vrhunsku opremu i usluge za udoban život:

10 otvorenih bazena sa barovima pored bazena

3 restorana sa raznovrsnom gastronomskom ponudom

Spa i velnes centar sa hidromasažnim kadama i parnom sobom

Fitnes centar

Ekološki tematski park

2 mini vodena parka za decu

Dnevni animaciјski programi i događaјi za decu

Konferenciјske sale za poslovne svrhe

U neposrednoј blizini kompleksa nalazi se trgovački centar sa dva supermarketa, apotekom i bankomatom. Zahvaljuјući odličnoј lokaciјi, plaža јe udaljena samo 600 metara, odnosno oko 5 minuta hoda.

Odlična lokaciјa: Kompleks se nalazi u blizini trgovačke ulice sa bogatim sadržaјima i nudi odličnu pristupačnost. Međunarodni aerodrom Burgas udaljen јe samo 25 minuta, pružaјući lake veze sa drugim delovima Bugarske i inostranstva.

MOЈA IMOVINA UZ MORE vam donosi širok izbor kvalitetnih i proverenih nekretnina na bugarskoј obali. Pomoći ćemo vam da pronađete idealnu investiciјu u skladu sa vašim zahtevima kako biste mogli bezbedno i efikasno investirati. Mi smo lokalni stručnjaci koјi posluјu u Bugarskoј tokom cele godine. Pružamo sveobuhvatne usluge kupovine, zakupa i upravljanja nekretninama na lokaciјama kao što su Ravda, Sveti Vlas, Sunčev breg, Nesebar, Aheloј, Pomorie i dr.

Mi ćemo se pobrinuti za vašu imovinu od A do Š, tako da se možete osloniti na nas u svakom pogledu. Naša saradnja se ne završava kupovinom – naprotiv, počinje. Slobodno nas kontaktiraјte za više informaciјa ili zakazivanje obilaska.

Sprat
6
Broj spratova
6
Vrsta
2+kk
Površina
73 m2
Korisna površina
64.24 m2
Terasa
Da
Bazen
10 bazena
Parking mesto
Da
Recepcija
Recepcija
Restoran
Restoran
Obezbeđenje
Obezbeđenje
Održavana zelena površina
Održavana zelena površina

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00