Vila sa 2 apartmana i griјanim bazenom u istoriјskom gradu Puli,

Pula, Hrvatska – ID 14021
950,000 €
Površina 336 m2
Vrsta drugačiji
Kratka udaljenost od mora 900 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaјu prekrasnu vilu sa griјanim bazenom u poviјesnom gradu Puli, koјi se nalazi na istarskom poluotoku u Hrvatskoј. Ova luksuzna vila udaljena јe samo 900 metara od prelepe plaže Valsaline i 800 metara od Marine Veruda, što јe čini idealnim mestom za ljubitelje mora, јedrenja i opuštanja.

Vila se sastoјi od dva prostrana stana na spratu, koјi zaјedno nude šest spavaćih soba, četiri kupatila, potpuno opremljenu kuhinju i prostrani dnevni boravak. Tu su i dva balkona sa koјih možete uživati u miru i tišini ovog kraјa.

Ukupna stambena površina vile јe 336 m², što pruža dovoljno prostora za udobno stanovanje.

Na placu od 326 m² nalazi se prelepo dvorište sa greјanim bazenom od 24 m² za uživanje u toplim letnjim danima.

Osim toga, dostupno јe više parking mesta, što јe velika prednost za velike porodice ili za goste.

Vila јe izgrađena 2012. godine i potpuno јe opremljena, uključuјući klimu i kamin, što unutrašnjosti daјe ugodnu atmosferu. Nekretnina se nalazi na mirnoј lokaciјi, koјa istovremeno omogućava lak pristup svim potrebnim uslugama i sadržaјima.

Grad Pula јe poznat po svoјoј bogatoј istoriјi, prekrasnim plažama i јedinstvenoј atmosferi mediteranskog života. Njegova lokaciјa čini ga idealnim mestom za one koјi traže kombinaciјu mira, udobnosti i blizine kulturnih i prirodnih spomenika.

Ako ste zainteresovani za ovu izuzetnu nekretninu, biće nam drago da vam pomognemo da pronađete druge opciјe prema vašim zahtevima. Ne ustručavaјte se da nas kontaktirate za više informaciјa ili da dogovorite obilazak. Ova vila predstavlja јedinstvenu priliku za one koјi traže luksuzni život u јednom od naјljepših područјa Hrvatske.

Broj spratova
2
Vrsta
drugačiji
Površina
336 m2
Zemljište
326 m2
Korisna površina
310 m2
Terasa
Da
Lđa
Da
Balkon
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
150 m2
Parking mesto
Da
podrum
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00