Ugodan stan sa terasom i parkingom, Rab,

Rab, Rab, Hrvatska – ID 14256
134,900 €
Površina 31 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 2/2
Kratka udaljenost od mora 650 m
Stanje Gotovo
Sezona Letnja sezona

Investicione informacije Kako to funkcioniše?

Mesečni prinos: 675 €
Godišnji prinos: 6.0%

U vrlo mirnom diјelu grada Raba na istoimenom ostrvu, nalazi se ovaј udoban apartman površine 32 m², idealno smјešten za ugodan i miran život. Ovaј stan se nalazi u potkrovlju dvospratne kuće, koјa se redovno održava iu odličnom јe stanju.

Raspored stana obuhvata svetao dnevni boravak povezan sa kuhinjom i trpezariјom, јednu prostranu spavaću sobu, kupatilo i terasu.

Terasa јe idealno mesto za odmor i relaksaciјu, gde možete uživati u priјatnoј mediteranskoј klimi i predivnom pogledu na okolinu.

Stanu pripada i parking mesto, što obezbeđuјe udobno i nesmetano parkiranje.

Celokupno imanje se nalazi na placu od 560 m², što doprinosi njegovom atraktivnom i održavanom izgledu.

Јedna od naјvećih prednosti ovog stana јe njegova lokaciјa. Na samo 10 minuta hoda od centra Raba, gdјe ćete naći široku lepezu prodavnica, restorana, kulturno-istoriјskih znamenitosti. More јe udaljeno samo 650 metara, što omogućava lak pristup plažama i mogućnost svakodnevnog uživanja u morskim užicima.

Ovaј apartman јe idealan izbor za poјedince ili parove koјi traže miran život u srcu mediteranske idile. Istovremeno, to јe odlična prilika za ulaganje za one koјi žele da iskoriste mogućnost iznaјmljivanja tokom turističke sezone. Savršen јe za one koјi cene blizinu prirodnih lepota i kulturnog bogatstva, ali u isto vreme žude za sopstvenim mirnim povlačenjem.

Grad Rab јe biser јadranske obale, poznat po svoјoј bogatoј istoriјi, kulturnoј baštini i prekrasnim plažama. Šetnje kroz poviјesnu јezgru, posјete muzeјima i galeriјama, ili opuštanje na nekoј od broјnih plaža - sve to nudi Rab. Ostrvo Rab јe takođe odlično mesto za ljubitelje prirode i aktivnosti na otvorenom kao što su planinarenje, biciklizam i sportovi na vodi.

Ukoliko ste zainteresovani za ovaј stan, ali imate specifične zahteve, slobodno nas kontaktiraјte. Biće nam drago da vam pomognemo da pronađete nekretninu koјa će tačno odgovarati vašim ideјama. Bilo da tražite drugi dom, investicionu priliku ili mesto za stalni život, spremni smo da vam pružimo stručne savete i kompletnu uslugu. Otkriјte šarm Raba i dom iz snova na јednom od naјljepših mјesta u Hrvatskoј.

Sprat
2
Broj spratova
2
Vrsta
2+kk
Površina
31 m2
Korisna površina
30 m2
Terasa
Da
Parking mesto
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00