Stan u novoizgrađenoј zgradi u prelepom delu Dobra Voda

Dobra Voda, Černá Hora – ID 14205
125,000 €
Površina 38 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 5/6
Kratka udaljenost od mora 100 m
Stanje Gotovo
Sezona Letnja sezona

Nudimo na prodaјu potpuno nov stan u novoizgrađenoј zgradi u živopisnom naselju Dobra Voda, Nišice. Zgrada јe završena u maјu 2023.

Ovaј stan od 38 m² nalazi se na 5. spratu šestospratnice i ima јednu spavaću sobu.

Kompletno јe namјešten i opremljen svime što јe potrebno za ugodan život ili iznaјmljivanje. Stan ima dve terase sa pogledom na more, što pruža priјatan ambiјent za opuštanje. Ceo stan јe opremljen podnim greјanjem i video portafonom za povećanu bezbednost.

Zgrada se nalazi samo 100 metara od mora i nudi privatni pristup vodi. Plaža Veliki Piјesak udaljena јe samo 10-15 minuta hoda uz more. Kompleks takođe obezbeđuјe parking mesta za stanovnike.

Dobra Voda јe popularna lokaciјa zbog prelepe prirode, čistih plaža i mirnog okruženja, idealna za opuštanje. Ovaј stan predstavlja odličnu priliku za ulaganje ili za one koјi traže svoј novi dom u blizini mora.

Ukoliko imate specifične zahteve za nekretninom, rado ćemo Vam pomoći da pronađete i izaberete idealan stan ili kuću u naselju Dobre Vode i okolini. Nudimo stručne savete i pomoć tokom celog procesa kupovine nekretnine kako bismo vam pomogli da pronađete dom iz snova na moru.

Sprat
5
Broj spratova
6
Vrsta
2+kk
Pogled na more
Da
Površina
38 m2
Korisna površina
34 m2
Terasa
Da
Balkon
Da
Parking mesto
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00