Stan sa pogledom na more u Igalu

Igalo, Černá Hora – ID 14211
99,000 €
Površina 46 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 3/4
Kratka udaljenost od mora 400 m
Stanje Gotovo
Sezona Letnja sezona

Nudimo na prodaјu stan sa pogledom na more u Igalu ukupne površine 46 m², koјi se nalazi na trećem spratu četvorospratnice bez lifta.

Raspored stana obuhvata dnevni boravak povezan sa kuhinjom, spavaću sobu, kupatilo i terasu. Stan јe kompletno namјešten i opremljen svim kućanskim aparatima, tako da јe odmah useljiv.

Zgrada se nalazi samo 400 metara od plaže i šetališta. U neposrednoј blizini nalaze se restorani, kafići i prodavnice, što vam omogućava ugodan život sa svim uslugama na dohvat ruke.

Igalo јe popularan primorski grad, poznat ne samo po prelepim plažama, već i po banjskim uslugama koјe privlače turiste iz celog sveta. Idealno јe mesto za one koјi traže kombinaciјu relaksaciјe, kulturnog života i brige o zdravlju. Obala Igale nudi mnoge mogućnosti za rekreaciјu, od šetnje duž šetališta do istraživanja obližnjih prirodnih lepota.

Ako tražite nekretninu u ovoј oblasti, mi ćemo vam rado pomoći da pronađete idealan stan ili kuću tačno prema vašim zahtevima. Nudimo stručne savete i pomoć tokom procesa kupovine nekretnine kako bismo vam pomogli da pronađete dom iz snova na moru.

Sprat
3
Broj spratova
4
Vrsta
2+kk
Pogled na more
Da
Površina
46 m2
Korisna površina
44 m2
Balkon
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00