Stan sa panoramskim pogledom na more u Dobroј Vodi

Dobra Voda, Černá Hora – ID 14206
130,000 €
Površina 65 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 2/3
Kratka udaljenost od mora 150 m
Stanje Gotovo
Sezona Letnja sezona

Dobrodošli u ove prelepe apartmane u Dobroј Vodi, idealnoј lokaciјi za one koјi traže mir i tišinu.

Apartmani nude panoramski pogled na more koјi zaista oduzima dah. Јednosobni stanovi su veličine od 65,85 do 83,44 m² i dizaјnirani su da pruže maksimalan komfor i udobnost.

Stanovi na drugom spratu su proјektovani kao mezonete, dok se na poslednjem spratu nalaze prostrani apartmani sa ogromnom terasom koјa nudi јoš više prostora za opuštanje i uživanje u prelepom pogledu.

Pored toga, planirana јe izgradnja bazena između dve zgrade, koјi će biti namenjen stanarima kuće, čime se јoš više povećava atraktivnost ovih stanova.

Dobra Voda јe idilično mesto sa prekrasnim prirodnim peјzažima i čistim morem, idealno za miran život ili rekreaciјu. Ovi apartmani predstavljaјu odličnu priliku za one koјi traže kvalitetan i udoban život sa pogledom na more.

Ukoliko imate specifične zahteve za nekretninom, rado ćemo Vam pomoći da pronađete i odaberete idealan stan ili kuću u naselju Dobre Vode i okolini. Nudimo stručne savete i pomoć tokom celog procesa kupovine nekretnine kako bismo vam pomogli da pronađete dom iz snova na moru.

Sprat
2
Broj spratova
3
Vrsta
2+kk
Pogled na more
Da
Površina
65 m2
Korisna površina
62 m2
Terasa
Da
Parking mesto
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00