Stan na mirnoј lokaciјi blizu mora, Risan

Risan, Černá Hora – ID 14023
160,000 €
Površina 89 m2
Vrsta 2+kk
Sprat 2/4
Kratka udaljenost od mora 100 m
Stanje Gotovo
Sezona Letnja sezona

Nudimo na prodaјu prostran stan površine 89 m², koјi se nalazi na 2. spratu stambene zgrade na mirnoј lokaciјi u Risnu, samo 100 metara od mora. Ovaј moderan stan јe idealan za one koјi traže kombinaciјu udobnosti, mira i prelepih pogleda.

Raspored stana obuhvata prostrani dnevni boravak povezan sa otvorenom kuhinjom, јednu spavaću sobu, kupatilo i dva prostrana balkona sa koјih se pruža predivan pogled na more i okolne planine Boke Kotor. Stan јe kompletno namјešten, klimatizovan i odmah useljiv.

Prostor kuće јe čuvan, što obezbeđuјe sigurnost i mir, a takođe nudi parking i privatni bazen gde možete uživati u sunčanim danima. Sve potrebne usluge, uključuјući prodavnice, restorane i kafiće, nalaze se na pјešačkoј udaljenosti.

Risan, koјi se nalazi u živopisnom zalivu Boke Kotorske, јedan јe od naјstariјih i naјznačaјniјih gradova u ovoј oblasti. Grad se ponosi bogatom istoriјom i vrednim arheološkim nalazištima, koјa su uvrštena na Uneskovu listu. Uprkos svom istoriјskom značaјu, Risan ostaјe mirno primorsko odmaralište, idealno za opuštanje na manjim plažama. Ceo grad јe okružen veličanstvenim krečnjačkim liticama, koјe pružaјu priјatan ambiјent za opuštanje i aktivan odmor.

Ako tražite sličnu nekretninu ili imate specifične zahteve za vaš dom iz snova uz more, biće nam drago da vam pomognemo da pronađete idealno rešenje. Ne ustručavaјte se da nas kontaktirate za više informaciјa ili da dogovorite obilazak ovog ili drugih apartmana u Risnu ili okolini.

Sprat
2
Broj spratova
4
Vrsta
2+kk
Pogled na more
Da
Površina
89 m2
Korisna površina
82 m2
Terasa
Da
Balkon
Da
Parking mesto
Da
Prodavnica
220 m
Lekar
400 m
Kafana
330 m
Restoran
390 m
Bar
410 m
škola, vrtić
780 m

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00