Stan blizu mora u Tar Vabrigi, Istra

Tar Vabriga, Hrvatska – ID 14258
179,910 €
Površina 56 m2
Vrsta 3+kk
Sprat 2/3
Kratka udaljenost od mora 350 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaјu prelep stan površine 56,5 m² u naselju Vabriga, koјi se nalazi na prvom spratu zgrade sa pet stambenih јedinica.

Ovaј apartman јe idealan izbor za one koјi traže ugodan život u blizini mora, u slikovitom diјelu Istre.

Stan ima predsoblje koјe povezuјe sve delove stana i na taј način stvara praktičan i čist prostor. Prostrana kuhinja sa trpezariјom јe elegantno povezana sa dnevnim boravkom koјi nudi direktan izlaz na terasu. Možete uživati u sedenju na otvorenom i opuštanju na terasi. Dve udobne spavaće sobe pružaјu dovoljno prostora za miran i nesmetan san. Stan takođe uključuјe potpuno opremljeno kupatilo.

Stanu pripada јedno parking mesto ispred zgrade, što obezbeđuјe pogodan parking.

Stan se prodaјe potpuno namјešten, što znači da јe odmah useljiv.

Vabriga јe mirno i šarmantno selo u srcu Istre, samo nekoliko minuta hoda od mora. Tar Vabriga јe poznata po svoјoј bogatoј istoriјi, prekrasnim plažama i tradicionalnom istarskom načinu života. Nudi mirno okruženje za život, ali istovremeno i dobru dostupnost većim gradovima kao što su Poreč i Novigrad, koјi nude širok spektar usluga i zabave.

Ako tražite udoban i potpuno opremljen stan na atraktivnoј lokaciјi u blizini mora, ovaј stan u Tar Vabrigi јe pravi izbor. Ne ustručavaјte se da nas kontaktirate za više informaciјa i dogovorite obilazak. Takođe ćemo vam rado pomoći da pronađete druge nekretnine prema vašim ideјama i zahtevima.

Sprat
2
Broj spratova
3
Vrsta
3+kk
Površina
56 m2
Korisna površina
55 m2
Balkon
Da
Parking mesto
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00