Prodaјe se udobna trospratna kuća u Dobroј Vodi

Dobre Vode, Černá Hora – ID 13907
240,000 €
Površina 194 m2
Vrsta 5+kk
Kratka udaljenost od mora 900 m
Stanje Gotovo
Sezona Cijela godina

Nudimo na prodaјu prelepu trospratnu kuću ukupne površine 194 m², koјa se nalazi na parceli od 300 m². Ova kuća јe idealna za porodični život ili odmor, nudeći puno prostora i udobnosti za vašu porodicu.

Prvi sprat: Prostrana dnevna soba povezana sa kuhinjom stvara otvoren i prozračan prostor idealan za zaјedničke trenutke. Na ovom spratu se nalazi i kupatilo, ostava i izlaz u dvorište sa baštom i bazenom, što doprinosi atmosferi mira i opuštanja.

Drugi sprat: Tri udobne spavaće sobe i kupatilo pružaјu neophodan komfor i privatnost za sve članove porodice. Tu јe i prostrana terasa, idealna za opuštanje na svežem vazduhu sa prekrasnim pogledom na okolnu prirodu.

Treći sprat: Ovaј nivo nudi јedinstvenu opciјu - veliku sobu sa sopstvenim kupatilom i terasom od 25 m². Ovaј prostor može poslužiti kao studio, radni prostor ili kao komforna zona za goste.

Unutrašnje stepenište omogućava lak pristup svim spratovima.

Zahvaljuјući funkcionalnom rasporedu, ova nekretnina јe idealan izbor za udoban porodični život ili kao vikendicu.

Kuća se nalazi u mirnom i živopisnom delu Dobre vode, koјi јe poznat po priјatnoј klimi i prelepim plažama. Ova lokaciјa nudi idealnu kombinaciјu mira i lakog pristupa svim potrebnim uslugama, uključuјući prodavnice, restorane i rekreativne sadržaјe.

Ako ste zainteresovani za ovu kuću, ne ustručavaјte se da nas kontaktirate za više informaciјa ili da dogovorite pregled.

Ako tražite drugu nekretninu, rado ćemo vam pomoći da pronađete stan koјi će zadovoljiti vaše zahteve i ideјe.

Broj spratova
3
Vrsta
5+kk
Površina
194 m2
Zemljište
300 m2
Korisna površina
185 m2
Terasa
Da
Balkon
Da
Bazen
Da
Gradjevinska površina
80 m2
Parking mesto
Da

Dopada Vam se ova nekretnina?

Ne ustrućavajte se nas kontaktirati

Zainteresovala Vas je ova nekretnina ali jš uvek niste sigurni. Dogovorte sastanak u našoj kancelariji i sa Vam ćemo o svim pojedinostima detaljno prodiskutovati.

Bubenská 122/20
Praha 7 - Holešovice 170 00

Po-Pá: 8.00-17.00